11 minciuni pe care femeile şi le spun despre bărbaţi

De Stela Moisescu pe

Semnele că ESTE prea frumos ca să fie adevărat sunt multe, dar alegem să ne minţim cu privire la evoluţia relaţiei de cuplu pentru a întreţine ideea de perfecţiune.
Multe femei îşi spun la început că „este prea frumos ca să fie adevărat”, dar de îndată ce rostesc această replică îşi pierd raţiunea şi încep să îşi spună tot felul de minciuni pentru ca replică rostită să se continue cu „… dar este adevărat în cazul meu.”

Iată 11 minciuni pe care femeile şi le spun despre relaţii în mod frecvent!

„Intuiţia îmi spune că… „

Orice lucru alegi să crezi despre iubitul tău, cum că nu te înşală sau că te va cere în căsătorie vara aceasta, el trebuie să fie bazat pe altceva în afara intuiţiei, altfel rişti să fii serios dezamăgită.

„Nu îmi pasă câţi bani face, contează să mă iubească”

Chiar dacă a doua parte este adevărată, prima este ceva mai delicată. Poate că acum nu te deranjează să îl împrumuţi tu pentru ieşirea din concediu, dar pe viitor sigur o sa-ţi displacă că nu îşi permite să plătească ratele la apartamentul vostru. Responsabilitatea financiară este importantă pentru viitorul unei relaţii.

„Îi pasă de mine, doar că nu-i place să o arate”

Minciună frecventă la începutul unei relaţii- ţi-o spui pentru că îl vezi, după câteva luni, încă indiferent şi distant. Preferi să crezi că e un tip dur, căruia nu îi place să se exteriorizeze, dar, atunci când nu este alături de tine în momente dificile, ar fi mai înţelept să constaţi că nu prea îi pasă.

„Mimez doar o dată orgasmul”

Chiar dacă partida merge prost şi n-ai vrea să-i răneşti sentimentele, dacă mimezi acum vei remarca cât de uşor este şi vei alege mereu calea uşoară. Mimarea orgasmului este precum un drog, plus că te face să îţi pierzi motivaţia de a descoperi adevărata plăcere.

„Îi rănesc sentimentele dacă…”

Cât despre sentimentele lui, de multe ori credem că i le rănim în mod nefondat. Nu ies cu fetele, nu îi spun că m-a deranjat cu ceva anume, nu iau pauza de masă cu colegul de birou… ca să nu îi rănesc sentimentele. Ei bine, el nu este chiar atât de fragil, aşa că astfel de sacrificii din partea ta nu îşi au rostul. Fii tu însăţi, chiar dacă lui nu o sa îi placă asta. Preferi să afli acum că nu eşti pe gustul lui, decât după ani de pozat în iubita ideală.

„Nu o să mă desconsidere doar pentru că facem sex la prima întâlnire”

Ai putea alege să crezi că între voi s-a creat ceva magic, ce a meritat a fi explorat de la prima întâlnire, dar sunt mari şanse ca el să creadă că ai cedat prea repede.

„Relaţia are un viitor, chiar dacă nu ne potrivim intelectual”

Nu! Mai devreme sau mai târziu te va exaspera faptul că nu îţi înţelege glumele şi că într-o discuţie banală la micul dejun nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Într-o relaţie ai nevoie să fii stimulată şi intelectual, deşi hormonii de la începutul ei ţi-ar spune contrariul.

„Chiar simt că îl iubesc”

Cât despre hormoni, ei ne fac să confundăm pasiunea cu iubirea de multe ori. Dacă singurele momente în care simţi că îl iubeşti sunt înainte sau după sex, mai bine te abţii să îi spui cuvintele magice, pentru că este cam dificil să le retragi, odată rostite.

„Nu pot să am încredere că este fidel, din moment ce se uită după altele pe stradă”

Mulţi bărbaţi susţin că este în codul lor genetic să întoarcă capul după alte femei. Pur şi simplu nu se pot abţine să nu admire frumosul. Este absurd totuşi implicit să crezi că nu se va abţine să te înşele, dacă i se dă ocazia.

„Chiar dacă nu mai este interesat de sex, nu mă înşală”  

În schimb ai putea să iei în considerare că este interesat de sexul cu altcineva, dacă ţie nu îţi mai acordă nicio atenţie. Semnele că te înşală sunt acolo, doar că este dificil să le vezi şi să recunoşti că există o problemă.

„Mă iubeşte, sunt convinsă”

Dacă nu ţi-a spus până acum acest lucru, lasă-l pe el să te convingă. Nu presupune că ştii ce simte un bărbat, căci nu ai de unde să ştii. Poţi căuta semnele afecţiunii lui, dar nu este indicat să afirmi cu tărie că te iubeşte, decât după ce el ţi-a spus-o.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro