Ce învăţăm din despărţirile vedetelor?

De Sandra S. pe

Celebrităţile se despart şi se împacă la tot pasul. Unele cu scandal, altele cu adevărate războaie, dar şi unele în linişte şi pace. Totuşi ce putem reţine din toate showurile acestea?
Răspunsul este… mai nimic! La fiecare câteva zile vedem ştiri cu vedete care hotărăsc să se despartă, ori că au fost înşelate de partener, ori că nu au destul timp la dispoziţie să îşi vadă de viaţa personală. Şi fiecare despărţire de acest calibru aduce valuri de reacţii în rândul fanilor, dezamăgiţi că favoriţii lor nu mai sunt împreună. Şi aşa ajung să creadă că dragostea nu există sau că „dacă vedetele nu pot face o relaţie să funcţioneze, atunci cine poate?”.
Ce învăţăm din despărţirile vedetelor?
De fapt, nimeni nu se uită la cuplurile care au rezistat în timp cu adevărat, ca de exemplu Goldie Hawn şi Kurt Russell, căsătoriţi de 30 de ani, sau Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, căsătoriţi de 46 de ani.
Nu învăţăm nimic din despărţirile vedetelor pentru că ele sunt alte persoane – dar să nu uităm că sunt oameni şi trec prin momente grele. Aşa că statutul relaţiei nu valorează nimic pentru mine şi pentru tine, fiecare îşi trăieşte viaţa lui, aşa cum simte.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro