Confesiuni Între prietene: „Mărimea nu contează!”

De Stela Moisescu, pe

Dacă ai făcut sex cu doi parteneri „de mărimi diferite”, ai constatat cu siguranţă că şi sexul este diferit, în sensul că nu aceleaşi poziţii şi mişcări îţi provoacă plăcere.
Sexologii afirmă însă că o femeie care este foarte excitată se poate simţi la fel de bine şi cu un partener slab dotat şi cu unul foarte dotat.

Între prietene, 10 cititoare Unica.ro au dezbătut acest subiect, în frunte cu Luciana care a sesizat că mărimea penisului contează într-adevăr, dar, înainte de toate importantă este atracţia fizică. Comentariu ei a stârnit păreri controversate.

Spune-ne şi tu: ce contează pentru tine: un partener dotat sau unul de care să te simţi atrasă?

Oanap85 se laudă de exemplu cu un soţ bine dotat, dar alte femei mărturisesc că au avut cele mai tari partide de sex cu bărbaţi mai slabi dotaţi, dar care ştiau cum să îşi folosească restul corpului, în ciuda „lipsei”, după cum e cazul Adynutzei. Sufletista spune clar că orice mărime poate fi cea potrivită, dacă bărbatul este priceput.

Ilinca2 crede că mărimea penisului este singura la care nu se aplică proverbul „Ce e mult strica.”, dar spune că la fel de mult contează, pe lângă dotare, şi experienţa sau atitudinea bărbatului în pat. Mai completează cu un aspect foarte important, că bărbaţii complexaţi pe această temă nu vor fi „în măsură” să satisfacă o femeie şi conchide că plăcerea ta va fi mult mai mare dacă îi arăţi că nu te deranjează „calibrul armei din dotare.”

Diamondsandvanilla intervine şi ea cu o observaţie interesantă, precizând că nu toate femeile vor un bărbat bine dotat, ea preferând mai degrabă unul „nu aşa de dotat, dar care să ştie ce să facă în pat, decât un bărbat cu un penis de 18 cm, iar tu să urli…de durere, nu de plăcere.”

Patru dintre participantele la discuţia despre cât de mult contează mărimea penisului sunt însă de părere că valoare unui penis în centimentri n-are nicio relevanţă, atracţia fizică fiind cea care dictează plăcerea în pat.

Pentru Betuca, Yrys şi Rosanita sentimentele şi atracţia fizică dintre parteneri sunt cele care contează, iar Simonag completează că dacă nu există cele două, iar cuplul a intrat în rutină, dimensiunea lui clar nu o să mai conteze.

Iată ce spune psihologul Jeni Chiriac despre importanţa mărimii penisului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!