Erotismul dă farmec sexului: trucuri pentru a deveni irezistibilă!

De Revista JOY pe

Erotismul e un fel de tango argentinian al sexului
Hai să spunem adevărul, chiar dacă nu ne convine: anii întregi de talk-showuri sexuale și sfaturi pe tema aceasta și-au lăsat amprenta în dormitoarele noastre. știm mult mai multe decât generațiile trecute despre relații, despre poziția „foarfece”, tehnica „pliculet de ceai” sau care sunt cele mai eficiente zece trucuri pentru a-i oferi un handjob perfect.
Bineînțeles, toate aceste informații sunt utile, drăguțe, ne amuză și, până la urmă, puțină tehnică nu a stricat niciunui începător. Sexul a devenit subiect de cercetare și exploatare atât din punct de vedere fizic, intelectual, cât și terapeutic. Noi suntem, poate, cea mai bine informată generație de până acum. Paradoxal însă, bărbații și femeile din ziua de azi au din ce în ce mai puțin chef de sex. Nimeni nu spune asta pentru că, pur și simplu, nu se potrivește în contextul eliberării sexuale.
În ’80, persoanele între 18 și 30 de ani făceau sex, în medie, de 18-22 de ori pe luna. Astăzi? De 4-10 ori, conform studiilor efectuate de o instituție medicală. Vestea bună: lipsa apetitului sexual nu are legătură cu lipsă iubirii. Dar cu ce, atunci? „Suprasaturarea în ceea ce privește imaginile pe care le vedem și cuvintele pe care le auzim”, spun unii. „Prea multe așteptări”, cred alții. „Apropierea și armonia distrug pasiunea”, susțin terapeuții. Mulți văd presiunea sexuală drept un inamic al dorinței: ultrasexualizarea reclamelor, a internetului, peste tot afișe cu femei dezbrăcate etc.
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge