3 semne clare care îţi spun că e îndrăgostit de tine

De Adina Radu pe

Bărbaţii nu îşi exprimă sentimentele la fel de uşor ca femeile. Fie că nu vrea să se grăbească să-şi declare dragostea sau fie că aşteaptă până ce este absolut sigur de emoţiile sale, îţi poţi da seama singură de ceea ce simte partenerul tău, după modul în care se poartă cu tine:
Îşi schimbă planurile pentru tine
Abia aştepta să se vadă cu băieţii, să discute ultimul meci pe care l-a jucat Steaua sau cum mai merge serviciul, dar dacă tu i-ai cerut să ieşiţi în oraş, atunci renunţă la orice idee de a ieşi cu prietenii şi îţi face pe plac fără să „mârâie” vreun pic. Psihologii sunt de părere că faptul că petrece timp cu tine, că te ajută cu diferite lucruri – de exemplu îţi repară ceva stricat din locuinţă sau te ajută cu maşina – îţi arată cât de mult ţine la tine. Chiar dacă nu îţi aduce flori sau nu îţi spune că te iubeşte, asta nu înseamnă că nu o simte.
Sex: Ce nu e nevoie să ştie despre tine?
Te tratează ca o prinţesă
Când un bărbat este îndrăgostit de o femeie, îi place s-o trateze mai ceva ca pe o prinţesă. Bărbaţii nu sunt interesaţi să-şi facă „amice”, ci se comportă aşa cu femeile de lângă ei atunci când vor relaţii…

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă