Aventuri de Revelion

De Stela Moisescu, pe

În fanteziile tale eşti în stare de orice, chiar şi să te arunci în braţele bărbatului după care eşti topită, fără reţineri, fără să-ţi pese dacă te va suna a doua zi sau dacă te va considera „uşoară”.
Când vine vorba de faptul împlinit te ascunzi într-un colţ sau dai frâu liber instinctelor tale?

Iată ce ar face cinci femei şi trei bărbaţi dacă li s-ar propune o partidă de sex în noaptea de Revelion.

Dintre ei, doar Monica s-a declarat pro aventuri în noaptea de Revelion.

„Revelionul este până la urmă încă o ocazie de a te distra, şi dacă se întâmplă să cunoşti pe cineva de care să fii atrasă, de ce să eziţi? Poate să iasă o amintire grozavă sau una de care să râzi cu fetele la o cafea, la început de an”, ne spune ea.

Alina, Olivia şi Carmen nu se pot declara pro sau contra aventurilor în noaptea de Revelion.

Alina crede că totul depinde de bărbatul cu care se petrece aventura. Ea, de exemplu nu ar face sex cu un bărbat cunoscut, pentru a evita momente jenante de după.

Olivia spune că ar fi influenţată de euforia sărbătorii de Revelion, când toată lumea stă trează şi petrecere. Ea spune că nimic nu se compară cu un sărut la miezul nopţii, în timpul artificiilor.

Spre deosebire de Alina, Carmen nu ar alege un bărbat necunoscut, ci o persoană de încredere pentru o aventură de Revelion.

Restul a justificat poziţia contra aventurilor de Revelion în moduri variate.

De la superstiţii, până la agitaţia nopţii sau prejudecăţi, multe lucruri îi împiedică pe cei intervievaţi să vadă cu ochi buni aventurile de Revelion.

Corina vede sexul ocazional de Revelion un act disperat şi se declară în acelaşi timp superstiţiosă.

„Dacă încep Noul An cu o aventură, probabil o voi ţine aşa tot anul, iar eu sunt adepta relaţiilor serioase. Nu mă văd făcând acest lucru, mai ales în noaptea de Revelion”, spune ea.

Reprezentanţii sexului masculin s-au declarat cu toţii împotriva aventurilor în noaptea de Revelion. Motivele sunt care mai de care mai năstruşnice.

Claudiu spune un NU convins când e vorba de aventurile femeilor.

El consideră că „nu este normal pentru o femeie să aibă o aventură, având în vedere că ea nu are nicio scuză biologică precum o au bărbaţii”.

Claudiu împărtăşeşte concepţia potrivit căreia femeia care are mai mulţi parteneri de sex este văzută ca fiind uşoară, în timp ce bărbatul se poate lăuda liniştit în ceea ce priveşte cuceririle sale.

Totuşi, el nu este pro aventuri în noaptea de Revelion nici în cazul lui.

„Pot apărea tot felul de complicaţii. Anul trecut de Revelion am avut o aventură cu o fostă amică. După partida de sex ea nu ne-am mai vorbit deloc.  Aşa că o singură experienţă de acest gen a fost îndeajuns pentru mine”.

Marius consideră că adepţii aventurilor de-o noapte sunt depedenţi de sex.

„Aventurile nu sunt nimic altceva decat un mod de a ne minti pentru a ne simti bine şi o incercare de a ne injecta emotii pe o perioada foarte scurta de timp”, crede Marius.

El susţine că există o predispoziţie pentru aventuri, în general, iar noaptea de Revelion nu face excepţie.

„De ce o persoană care a acceptat o aventură de Revelion, fiind singură, nu ar încerca acelaşi lucru atunci când face parte şi dintr-un cuplu?”, se întreabă Marius.

Marius compară aventurile cu dependenţa de ţigări.

Cei care sunt adepţii sexului ocazional nu fac decât să se bucure de plăcerea fizică şi îşi creează o dependenţă, ca şi în cazul ţigărilor. Fumătorii au mereu nevoie de nicotină pentru a fi fericiţi, la fel şi aventurierii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!