Tendinţe toamnă 2011: modele de coliere statement

De Diana Sorescu, pe

Colierul statement a devenit un accesoriu nelipsit din garderoba oricărei femei pasionate de modă. Iată care sunt modelele cele mai trendy toamna aceasta.

Coliere statement

 
Colierul statement este condimentul perfect atunci când vrei să compui o ţinută glamour, sofisticată.
 
În sezonul rece, designerii propun coliere masive, la baza gâtului, cu pietre preţioase, nestemate opulente ori cristale colorate, ce imită perfect smaraldele, rubinele, diamantele sau safirele.
 
Kim Kardashian poartă un colier superb, cu pietre aquamarin încrustate în aur, accesoriu pe care l-a asortat unei richii simple, negre, tocmai pentru a-i sublinia preţiozitatea.
 
Paris Hilton dovedeşte că este o adevărată moştenitoare! Bijuteria de la gât este o definiţie a luxului: cristale preţioase roz, acompaniate de diamante! Noi păstrăm modelul, şi alegem variante mult mai ieftine, dar la fel de spectaculoase, cu sticlă colorată şi metal inoxidabil!
 
Un alt doilea curent dictat de modă este cel al colierelor vintage, lungi. Vorbim de piese cu aspect retro, de bronz, argint şters, cupru, aramă, dar şi aur vechi, împodobite cu pietre, flori, funde, trandafiri, perle, cercuri, motive astrale, pene sau fulgi.
 
Le poţi purta combinate cu rochii de seară, dar şi cu topuri fluide şi fuste maxi, la tricouri din bumbac sau pulovere tricotate. Secretul este să le porţi cu atitudine!
 
Click aici şi vei găsi în magazinul nostru virtual coliere ce te vor încânta! Design deosebit la preţuri incredibil de mici!
 
Care sunt colierele tale preferate?
 
Tendinţe toamnă 2011: modele de coliere statement
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!