Trucuri pentru o manichiură impecabilă în sezonul rece

De Unica.ro pe
Iarna, nu doar pielea și părul trebuie să primească o îngrijire specială, ci și unghiile tale, care au nevoie de mai multă atenție pentru a preveni ruperea și exfolierea.

O manichiură impecabilă nu presupune doar îndepărtarea cuticulelor și folosirea unei oje, ci și menținerea sănătății unghiilor. În caz contrar, din cauza temperaturilor scăzute, acestea se usucă și își pierd elasticitatea.

Iată câțiva pași pentru a avea o manichiură impecabilă în sezonul rece:

Pentru că vremea rece predispune unghiile la deshidratare, există un risc mai mare să se rupă mai repede, așa că taie-le scurt și masează-le cu vaselină cosmetică în fiecare seară, înainte de a merge la culcare.

Atunci când afară este umezeală ori vânt puternic, poartă mănuși. Nu numai că acestea se numără printre cele mai chic accesorii de iarnă, dar vor reuși totodată să limiteze factorii externi care dăunează rezistenței unghiilor tale.

Un alt pericol pentru unghii îl reprezintă dușurile sau băile foarte fierbinți. Apa fierbinte le usucă, îndepărtând stratul protector de sebum. Nu uita că temperatura apei trebuie să fie una moderată atunci când faci baie sau speli vase, indiferent de anotimp.

Dacă ești obișnuită să folosești pila pentru a da formă unghiilor tale, asigură-te că este una de calitate. Ai grijă ca unghiile tale să fie complet uscate înainte să le pilești dinspre exterior spre interior, pentru a evita exfolierea acestora. Recomandarea noastră: încearcă Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth.

Nu în ultimul rând, întărește-ți unghiile folosind un ulei de unghii înainte de a aplica oja colorată. Pe lângă faptul că ajută oja să reziste mai mult, acesta servește și ca bază pentru a-ți proteja unghia. Recomandarea noastră: încearcă Uleiul pentru îngrijirea unghiilor Scholl Velvet Smooth.

Răsfaţă-te și tu de sărbători! Câştigă O Pilă Electronică Scholl Velvet Smooth™ din ediţia limitată de iarnă. Vezi aici cum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro