Top 5 fructe care îţi salvează pielea

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 12:01

4. AVOCADO previne deshidratarea

Uleiurile naturale și grăsimile monosaturate din compoziţie hrănesc intens pielea și îi menţin aspectul tânăr. Pe lângă acestea, vitamina E, un puternic antioxidant, previne îmbătrânirea și luptă împotriva radicalilor liberi, inamicii numărul 1 al tenurilor uscate și iritate.

Încearcă acasă: curăţă un avocado, îndepărtează-i sâmburele și pisează-i miezul cu o furculiţă. Adaugă o linguriţă de miere și una de iaurt și amestecă bine. Aplică mixtura pe faţă, într-un strat uniform, pune câte o felie subţire de castravete pe fiecare pleoapă și relaxează-te timp de 15 minute, cât va acţiona masca. La final, clătește-te cu apă călduţă și șterge-te cu un prosop moale.

5. CĂPȘUNILE menţin prospeţimea și tinereţea pielii

Pe perioada verii, un peeling cu căpșuni e modalitatea ideală prin care îţi păstrezi tenul neted, căci acidul salicilic din compoziţia fructelor are o capacitate excelentă de a elimina celulele moarte, de a purifica și de a catifela epiderma.

Încearcă acasă: pisează cu blenderul 5-6 căpșuni mari, apoi combină-le cu 2 linguriţe de miere. Aplică pe faţă, masează pielea circular timp de 1-2 minute, apoi clătește-te bine.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!