Cum să ai un păr mai suplu și mai mătăsos

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 iulie 2017, 18:08
Toate femeile visează să aibă un păr mai strălucitor, mai mătăsos și cu mai mult volum. Încercăm produs după produs, experimentăm tot felul de tratamente și, să recunoaștem, apelăm adesea și la remedii tradiționale, care ne promit rezultate spectaculoase, dar care, de cele mai multe ori, ne dezamăgesc.

Și totuși, ce ai spune dacă ai putea obține un look profesional chiar la tine acasă, fără prea multă bătaie de cap și într-un timp scurt? De data aceasta, noi credem că am găsit soluția perfectă – peria rotativă Premium Care Brush Activ, de la Rowenta!

Peria rotativa Brush Activ Premium Care

Păr mătăsos și strălucitor în doar câteva minute

Am încercat peria rotativă Premium Care Brush Activ, de la Rowenta, cu puțin scepticism. Dar ne-a convins de la prima utilizare, datorită detaliilor sale.

În primul rând, perii din păr natural fac toată diferența! Nu agresează şi, mai ales, nu rup firul de păr astfel încât părul devine mai moale, vizibil mai strălucitor și mai suplu, chiar de la primele atingeri. Efectul de volum este și el prezent, iar rezultatul este o coafură plină de viață, un look similar cu cel obținut la salon, dar fără programare, fără timp de așteptare, fără prea multă bătaie de cap.

Ne-a plăcut și învelişul cu caşmir şi cheratină, îmbogăţit cu ulei de argan, pentru că ajută la menținerea hidratării naturale a firului de păr. Părul nu se usucă, nu se degradează și este mai ușor de coafat. Pentru că dincolo de aranjatul părului, ne interesează desigur să avem un păr sănătos.

În plus, datorită generatorului dublu de ioni, vei scăpa definitiv de efectul “frizzy”, iar setarea pentru aer rece fixează coafura pentru mai mult timp.

Rezultatele sunt spectaculoase! Convinge-te singură!

Inainte si dupa folosirea perieri rotative Rowenta

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!