5 produse de beauty favorite pentru un ten luminos

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 februarie 2020, 10:47
Un ten suplu și strălucitor nu este atât de greu de obținut! Iată cum să-ți îngrijești tenul corect și ce recomandări avem în materie de ingrediente eficiente în produsele tale de skincare.

Folosește un tratament concentrat pentru hidratare

Colagenul reține apa la suprafața tenului, întocmai ca acidul hialuronic și este util în restabilirea volumului și fermității pielii. Aplică un produs concentrat, pe bază de colagen, în fiecare seară și nu omite zona gâtului și a decolteului – și de acestea trebuie să ai grijă, pentru a nu se rida prematur. Cel mai bine folosește un tratament intens de 7 zile, iar recomandarea noastră este tratamentul AVON cu noile fiole pentru hidratare Anew Skin Reset. Având la bază cea mai nouă tehnologie Avon, formula fiolelor ajută la hidratarea, netezirea și fermitatea pielii și este important să le aplici în fiecare seară, pentru că așa menții intensitatea formulei și întreaga cură să își facă efectul. De fapt, o să vezi rezultate după prima fiolă – pielea o să arate mai catifelată, iar după a treia fiolă deja va căpăta un aspect mai suplu. La finalul curei de 7 fiole o să observi că tenul e întinerit, pielea mai fermă, iar liniile fine de riduri sunt diminuate. O să adori acest tratament!

Folosește un produs pe bază de vitamina C

Vitamina C este un ingredient cosmetic care funcționează ca un puternic antioxidant. Este folosit cu succes pentru a conferi luminozitate tenului cu aspect tern și are rolul de a diminua aspectul petelor pigmentare. Include în rutina ta un produs pe bază de vitamina C, iar pe timpul zilei folosește neapărat FPS, pentru că vitamina C poate sensibiliza tenul. Recomandarea noastră: serul de ochi cu vitamina C de la Kiehl’s,

Folosește un exfoliant chimic

Acizii de tip AHA sunt recomandate tipurilor de ten normal și uscat, care au rămas cu pete pigmentare din cauza expunerii prelungite la soare și au rol în exfolierea tenului. De exemplu, acidul glicolic (unul dintre cei mai studiați acizi din lume) este un ingredient util pentru exfolierea chimică a tenului, uniformizează nuanța și ajută și la producția de colagen. Exfolierea tenului este foarte importantă, pentru că în lipsa acesteia se poate ajunge la o acumulare de celule moarte, iar în scurt timp tenul poate căpăta un look neuniform și tern.

5 produse de beauty favorite pentru un ten luminos

Folosește un produs special pentru zona ochilor

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă, și pentru că odată cu vârsta capilarele din jurul ochilor se slăbesc, pot apărea cearcăne pigmentate și piele ridată și uscată. Aplică de două ori pe zi un produs pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor și folosește un FPS blând pe acea zonă. În plus, pe cât posibil, alege un produs care nu conține parfum sintetic, extract din plante, pentru că acestea pot irita ochii și pot stârni inflamații.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!