Survivor România 2022: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși în Exil!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 10:22

La Survivor România 2022, nicio zi nu seamănă cu alta. Nicio probă nu le oferă ocazia de a se relaxa sau de a simți că pot câștiga mai rapid. Și, cu siguranță, niciun scor nu asigură șansa victoriei. Acestea sunt doar câteva motive pentru care cele două triburi au înțeles în cele peste două luni că trebuie să lupte până la epuizare pentru fiecare recompensă aflată la finalul unui joc.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Avertismentul unui profesor rus: „Țările din Pactul de la Varșovia vor urma, dacă Putin va avea succes în Ucraina”

Japonia se alătură statelor care oferă ajutor Ucrainei

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

Seara trecută a început cu o mare surpriză pentru concurenți!

Două noi jucătoare s-au adăugat competiției. Mari Fica, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră, este noua membră a echipei Faimoșilor și este decisă să meargă până la capăt! În tabăra Războinicilor și-a găsit locul Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot, venită în competiție cu speranțe mari de a demonstra ceea ce poate.

Cu forțe noi în fiecare echipă, triburile au luptat incredibil! Faimoșii au condus cu 9 la 3, însă s-au văzut egalați. După o ștafetă puternică, CRBL a adus punctul final și le-a adus colegilor săi ocazia de a se bucura de o cină copioasă, după o lungă pauză fără prea multe resurse!

Survivor România 2022: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși în Exil!

Survivor România 2022: CRBL și Doru Răduță au fost trimiși în Exil!

Consiliul de Exil a continuat să producă reacții surprize: Ștefania Ștefan a decis să-l trimită, iar, pe Doru în Exil, în timp ce TJ l-a ales pe CRBL să stea o săptămână departe de echipă!

O nouă zi, o nouă șansă de a demonstra ceea ce pot pe traseu! Astăzi, Faimoșii și Războinicii revin la joc pentru a câștiga mult dorita Imunitate! O singură echipă va reuși să-și asigure un Consiliu liniștit. Cine va fi echipa câștigătoare și cine va face nominalizări, aflăm în doar câteva ore.

Diseară, după finalul ediției pe TV, revine Survivor: Extrashow pe VOYO! Zanni o va avea alături de el pe Ramona Crăciunescu, Războinica eliminată de curând din competiție pentru a afla cum se simte aceasta după revenirea acasă. Nu ratați, de la 20:30, o importantă luptă pentru Imunitate! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!