Lumea bucătarilor profesionişti este, în mare parte, o lume a bărbaţilor. Orice femeie care se respectă şi vrea să facă carieră în meseria de chef trebuie să ştie că este foarte greu de ajuns în top. Câteva femei super sexy au reuşit să impresioneze lumea cu aspectul lor şi criticii cu reţetele apetisante. Iată care sunt cele mai sexy 4 femei chef din lume.
Brooke Williamson
Brooke Williamson a învăţat să gătească singură, la vârsta de 15 ani şi acum, la 34 de ani conduce două restaurante de succes alături de soţul ei.
Atât Hudson House, cât şi The Tripel se află în California, pe plajă, ceea ce le face mai uşoară administrarea celor doi.
Brooke Williamson a fost un copil minune şi cel mai tânăr chef care a pregătit meniul la James Beard House, un restaurant celebru din Statele Unite.
A participat şi la Top Chef, varianta americană a MasterChef, unde a fost clasată printre finalişti.
Este bună prietenă cu următorul sexy chef din clasamentul nostru, Kristen Kish, din Boston.
Citeşte şi MasterChef Cătălin Scărlătescu: „Orice gătesc trebuie să fie fabulos”
Kristen Kish
Câştigătoare a sezonului 10 din Top Chef, Kristen Kish conduce bucătăria restaurantelor Stir şi Menton din Boston.
Faptul că este chef la Menton, singurul restaurant din Boston cu mai multe gradaţii în topurile internaţionale (categoria Relais & Châteaux, cinci stele Forbes şi cinci diamante, clasa AAA)arată cât de talentată este şi apreciată în America.
Sexy chef Kristen Kish este născută în Coreea de Sud, dar adoptată de mică de o familie din Michigan.
Ştie să prepare feluri de mâncare franţuzească moderne şi contemporane, cu influenţe italieneşti. Adoră să prepare macarons şi este bună prietena cu colega de la TopChef, Brooke Williamson. Citeşte mai departe şi vezi alte două super sexy femei chef din lume, pe pagina următoare!
Joanna Powell
O altă stea a bucătăriei americane, la doar 24 de ani, Joanna Powell conduce departamentul de dulciuri al restaurantului Cafe Aion, din Boulder, Colorado.
Născută în statul sudist Mississippi, Joanna Powell a început să coacă prăjituri încă de când era foarte mică. Asiunea pentru gătit a devenit carieră atunci când s-a înscris la şcoala de patiserie din cadrul Culinary School of the Rockies.
Atunci când nu face prăjituri delicioase, Joanna pictează, scrie poezii, face oale din lut şi dansează pe muzica lui Otis Redding.
Citeşte şi Masterchef Florin Dumitrescu: „Gastronomia este ca şi pictura!”
Grayson Schmitz este chef la gastrobar-ul Willow Road, din New York. Aici, ea prepară tot felul de variante noi pentru reţetele clasice americane, cum ar fi macaroane cu brânză şi cârnaţi dulci, sau burgeri de miel.
Şi ea a început să gătească pe când avea 15 ani , apoi a studiat arta culinară la Culinary Institute of America, dar a devenit cunoscută abia după ce a participat la Bravo’s Top Chef: Texas.