Malta: între construcţii impunătoare şi zone pitoreşti

De Unica.ro, pe

Nu stim ce îi pasionează mai mult pe turiştii care călătoresc în Malta, oare construcţiile impunătoare, satele pitoreşti, apele de cristal, zonele de coastă cu plaje atât stâncoase cât şi cu nisip fin sau tradiţiile?
Oricare ar fi motivele pentru care alegi ca destinaţie de vacanţă Malta, în acest loc te vei simţi ca peştele în apă.

Construcţiile oraşelor malteze

Fie că vizitezi Valletta unde vei putea imortaliza fiecare peisaj în fotografii valoroase, sau cele trei oraşe: Senglea, Vittoriosa sau Cospicua unde vei fi acaparat de frumoasele construcţii fortificate şi de zidurile întărite de bastioane, Malta te va cuceri pe loc.

Îţi recomandăm să vizitezi Biserica St. Lawrence ce datează din anul 1691 o constructie elegantă proiectată de marele Lorenzo Gafa, în stil unic baroc, cu picturi somptuoase de Paladini şi Preti, dar şi Palatul Inchizitorului construit în secolul XVI.

În Mosta vei fi acaparat vizual de imensa cupolă a bisericii aflată în centrul orăşelului, fiind una dintre cele mai mari din Europa, cu un interior bogat în marmură colorată şi mozaic unic.

Frumuseţi ameţitoare

În apropiere de Rabat vei găsi somptuosul palat Verdala care te va lăsa fără grai, nu doar datorită construcţiei şi arhitecturii cu aspect de fortăreaţă, şi a turnurilor din colţuri care îi oferă o imagine impunătoare ci datorită peisajului care se revarsă asupra minunatelor grădini Buskett.

Palatul Verdala a fost realizat în anul 1586 cu scop de reşedintă pentru Marele Maestru Verdalle, iar în acest moment este folosit tot cu scopul de resedinţă de vară de către preşedintele Maltei. În interior vei putea observa un întreg ansamblu de fresce unice din istoria Marelui Maestru al anilor 1581-1595.
Madalina Isar

Sejur Malta
Hotel Excelsior 5* – de la 599 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!