Slăbeşte în Post: Cartofi umpluţi cu ciuperci şi ceapă verde

De Diana Zagrean pe

Mod de Preparare:
1. Se spală cartofii și se pun la fiert în coajă. Se lasă la răcit şi apoi se scobesc cu linguriţa, pentru a face loc umpluturii.

2. În timp ce fierb cartofii se face sosul: se toacă ceapa mare și se călește în puţin ulei. Se 1 cană de apă și se lasă să se înmoaie bine ceapa. Se adaugă roșiile cu tot cu suc, condimentele, usturoiul tocat fin și se mai lasă 5 minute la fiert.

3. Umplutura: se amestecă toate ingredientele: ciupercile, pâinea înmuiată în apă și stoarsă, ceapa, usturoiul, verdeața, ceapa verde, făina, condimentele, sarea. Cu această compoziție se umplu cartofii.

4. Într-un vas se pune sosul, la care se adaugă o cană de apă, se așază cartofii umpluți, se stropesc cu ulei și se dau la cuptor circa jumătate de oră.
Se servesc cu smântână vegetală, verdeaţă presărată şi frunze de rucola pentru décor.

Poftă bună!

Incearca si urmatoarea reteta de cartofi umpluti cu telemea si sunca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2