REŢETE: Supă de pui cu ciuperci

De Libertatea pentru femei pe

Nimic nus e compară cu o supă fierbinte în zilele răcoroase de toamnă. Iată cum se prepară o supă de pui cu ciuperci, de influenţă asiatică.

► Ingrediente
► 2 bucăți piept de pui
► o ceapă
► un morcov
► un ardei
► o țelină
► 300 g ciuperci albe
► 200 ml smântână
► sare
► piper alb măcinat
► o legătură pătrunjel
► un cubuleț unt
► ardei iute roșu

► Preparare:
1. Carnea de pui se pune să fiarbă în apă cu sare. Se curăță legumele și se pun să fiarbă întregi cu carnea de pui.
2. Se curăță ciupercile, se spală și se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg într-o sită, se taie felii și se amestecă cu smântâna.
3. Dacă au fiert atât carnea, cât și legumele, se scot din supă. Legumele se dau deoparte, iar pieptul se feliază și se amestecă cu crema de ciuperci și smântână. Se subțiază cu zeama în care au fiert și se servește cu pătrunjel și fâșii de ardei iute.

Daca preferi varianta acra, uite cum faci ciorba de pui cu legume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro