Povestea celebrului bucătar care face furori printre vedetele din întreaga lume

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 05 octombrie 2018, 18:16
Atât vedetele din România, cât şi cele internaţionale sunt fascinate de modul în care bucătarul turc Nusret Gokce găteşte. Acesta a reuşit în scurt timp să aibă mii de fani în întreaga lume. Semnatura lui este modul în care presară sare, dar şi cum porţionează bucăţi mari de carne. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

2017+2018=Better years Ahead of us#saltbae #saltlife #salt

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) pe

A gătit pentru Leonardo DiCaprio, P. Diddy, Drake sau Rihanna

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthday king 👑 @diddy #saltbae#saltlife#salt @losantonio

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) pe

Leonardo DiCaprio, P. Diddy, Drake, Rihanna, French Montana, Justin Bieber, Phillip Plein şi mulţi alţii au ajuns în celebrele restaurante din Dubai, Turcia, Abu Dhabi, Miami, New York în care Nusret, regele cărnurilor, găteşte.

Cine este de fapt bucătarul Nusret?

Co-proprietar de restaurant, acesta ducea deja o viaţă destul de bună, având în Turcia renumele de excelent bucătar. Un clip postat pe internet l-a transformat însă pe Nusret Gokce într-o adevarată vedetă globală, aducându-i şi o porecla: Salt Bae”.

În spatele bucătarului pasionat pentru prepararea cărnii se află însă un bărbat care a plecat de jos, dupa cum spune acesta. Nusret a povestit într-un interviu acordat unui cotidian turc că a crescut într-o familie fără posibilităţi şi a fost nevoit sa muncească de mic. Acesta a mai spus că părinţii săi au fost analfabeţi, iar tatăl muncea din greu în mină: Sunt fiul unui miner. Tatăl şi mama mea au fost analfabeţi. Eu nu am putut sa merg la şcoală din cauza sărăciei, a dificultaţilor financiare. Am început să muncesc mai întâi ca ajutor de măcelar, aveam doar 14 ani. Aşa am capatat pasiunea pentru carne”, a povestit el.

Bucătarul Nusret Gokce a mai povestit cum a ajuns să la mişcarea care l-a făcut celebru

Mişcarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am facut-o pentru show. Pur şi simplu s-a întâmplat, iar oamenilor le-a placut. E ca şi cum, atunci când termini o operă, mai aplici o semnătură”, a spus el pentru cotidianul turc, Hurriyet.

Pe lângă meseria pe care o face cu plăcere, Nusret Gokce este un familist convins, cu 9 copii, dar şi un mare pasionat de fashion.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ailesiyle vakit geçirmeyen adam gercek bir adam degildir🔪

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) pe

Citeşte şi: 5 mituri în bucătărie pe care trebuie să le uiţi

5 ustensile de care ai nevoie în bucătărie ca să mănânci mai sănătos

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!