PortalHR la un an de la lansare

De Adina Radu pe

La un an de la lansare, portalHR a devenit unul dintre principalele instrumente de informare şi interacţiune a profesioniştilor din HR, antreprenorilor şi managerilor. Site-ul  pune în permamenţă la dispoziţia celor interesaţi de domeniu, cele mai noi tendinţe la nivel internaţional în domeniul managementului resurselor umane, principiilor noi de leadership, tehnici de motivare şi de atragere a talentelor, sub formă de studii de caz, conferinţe audio, seminarii online.

De asemenea, echipa PortalHR analizează săptămânal noile apariţii la nivel internaţional şi îşi propune să aducă în România concepte moderne, adaptate pieţei globale în care activăm.

Specialiştii care colaborează la PortalHR au acumulat peste 25 de ani de experienţă în domeniul Resurselor Umane.

Fondatorul proiectului este Mădălina Uceanu, Director General – Career Advisor, companie care activează în domeniul serviciilor de Management al Carierei, după ce 16 ani a lucrat pentru una dintre cele mai importante companii de consultanţă în HR din România.

Până acum, pe PortalHR ai la dispoziţie  250 de articole, peste 250 de cursuri în format E-learning şi te poţi alătura unei comunităţi care până în prezent numără 450 de membri.

Site-ul este astfel structurat, încât găseşti cu uşurinţă resursele pe care le cauţi şi de care ai nevoie: HRpedia – subiecte universal întâlnite în HR; Bibliotecă HR – recomandări de cărţi; Idei în mişcare –  ultimele tendinţe în piaţa de HR, instrumente, tehnici, descoperiri în cercetare, experienţe trăite; Demo e-learning – seminarii online, conferinţe audio de pe piaţa internaţională, cursuri demo e-learning; Ştiri – noutăţi din piaţa internaţional şi locală; Magazinul de cursuri –  peste 250 de titluri din catalogul de cursuri SkillSoft, cel mai mare creator de conţinut e-learning din lume.
PortalHR  se doreşte a fi şi un loc al interacţiunii, pe care caută să o construiască şi cu ajuroul pe LinkedIn, Twitter şi Facebook.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro