Capricornii intră într-un nou ciclu de viață. Ce îi așteaptă până în 2023

Astrologii spun că fiecare zodie din horoscop își schimbă norocul o dată la șapte ani. Din 15 ianuarie 2017, va veni rândul Capricornilor să intre într-un nou ciclu de viață, care va dura șapte ani. Află ce le rezervă astrele nativilor din zodia Capricorn până în 2023:

Citește și – 10 adevăruri brutale despre bărbatul Capricorn

2017 – 2019

De la jumătatea lunii ianuarie a anului viitor, începe un ciclu de șapte ani, în care Capricornii se vor reorienta și se vor reinventa. Se gândesc tot mai des la cariera lor, încep o activitate nouă, care va necesita multă muncă. Se vor bucura însă de succes și recunoaștere. Pâna la finele lui 2019, Capricornii vor găsi noi oportunități pentru a-și crește veniturile.

2020 – 2022

Începând cu 2020, linia este ascendentă în ceea ce privește cariera Capricornilor. Sunt înconjurați de oameni influenți, iar câteva succese îi ajută să își crească stima de sine. Situația familială este, de asemenea, tot mai bună. În același timp, acești  nativi muncesc din ce în ce mai mult, iar acest lucru riscă să lase amprente asupra sănătății lor.

2023

În 2023, Capricornii vor ajunge la apogeul carierei căreia s-au dedicat în ultimii șapte ani. Succes, popularitate și încredere în sine. Aceste elemente vor domina zodia în ultimul an din ciclul celor șapte. Totodată, în 2023 acești nativi vor înțelege mai bine ce este cu adevărat important pentru ei și își vor face noi planuri, în concordanță cu personalitatea pe care au dobândit-o.

Citește și – Cea mai mare durere din sufletul Capricornului

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: