Exercițiul de 10 minute cu ajutorul căruia o mamă a scăpat de burtă

După ce a adus pe lume doi copii, Brooke Ryan, în vârstă de 42 de ani, a început să-și accepte corpul, fără să se mai gândească la o soluție prin care ar putea să scape de burta de după naștere.

Profesoara din Statele Unite ale Americii a decis să-și schimbe radical garderoba, pentru că nici o haină o mai încăpea. Însă, la scurt timp a descoperit un program de slăbit foarte simplu, care durează doar 10 minute și care a ajutat-o să scape de grăsimea de pe burtă.

Citește și: Exercițiul simplu care te ajută să fii fericită

”Ca în cazul multor femei, cele două mari bariere în a începe să fac exerciții pentru mine au fost energia și timpul. Lucram full-time, iar copiii mei erau înscriși la tot felul de activități extrașcolare. De aceea programul mereu era tot timpul foarte ocupat. Voiam cu disperare să găsesc un program de fitness, de care să pot să mă țin și cu ajutorul căruia să am rezultate”, a explicat Brooke.

Citește și: Exercițiul de 5 minute care îți va schimba viața

Iată ce presupun exercițiile de 10 minute pe care Brooke le-a urmat cu strictețe!

Exercițiul 1

Stai în șezut, pe podea, cu genunchii îndoiți la 45 de grade. Tălpile și vârfurile degetelor trebuie să fie bine lipite de podea. Ia o minge și ține-o în mână, la nivelul nasului. Aceasta este poziția de start! Începe prin a face mișcări laterale, cu mingea în mână. Foarte important este ca poziția trunchiului să nu fie perpendiculară cu podeaua și să stai puțin pe spate. Fă 10 repetări, în câte trei serii.

Exercițiul 2

Întinde-te pe spate, cu capul ușor ridicat, iar genunchii îndoaie-i astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade. Menține-te în această poziție pentru cinci secunde, după care revino la poiziția inițială/ Fă 10 repetări, a câte trei serii.

Exercițiul 3

Mingea te va ajuta și la acest din urmă exercițiu. Poziționeaz-o între genunchi și fă 10 răsuciri de la stânga la dreapta. Mut-o rapid între glezne și fă aceeași schemă. Fă 10 repetări, a câte trei serii. Iată un filmuleț în care poți vedea exact cum se face acest exercițiu:

Este foarte important să repeți aceste trei exerciții la o scurtă pauză, de 5 minute, după ce ai încheiat prima serie!

Foto: 123rf.com

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Sănătate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: