(P) Serialul „Hudson și Rex” revine cu un nou sezon la Diva, din 1 septembrie

De Unica.ro, pe

Serialul Hudson și Rex (Hudson &  Rex, 2019) revine la DIVA cu un nou sezon, difuzat în premieră în România! Sezonul 2 aduce și mai multe inverstigații pentru cei doi parteneri, Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și Rex (Diesel vom Burgimwald) și, din 1 septembrie, în fiecare marți, de la 21:00, sunt programate câte două episoade.

Când o crimă pare că nu are rezolvare, cei doi parteneri încep propria investigație și au ca avantaj experiența lui Charlie și simțurile dezvoltate ale lui Rex, un cumul unic de aptitudini, care îi face de neoprit. În noul sezon cei doi parteneri descoperă un infractor, care a trăit timp de 20 de ani sub o falsă identitate și intenționează să îl aducă în fața justiției. Tot în acest sezon cei doi parteneri trebuie să își unească forțele cu o fostă colegă a lui Charlie, pe care Rex nu o place și cu care refuză să lucreze. Alte cazuri investigate de cei doi sunt: moartea unui andrenor de patinaj artistic, uciderea unui cântăreț și moartea unui star din social media transmisă în direct.

Charlie și Rex dovedesc încă odată că sunt de neoprit în investigarea crimelor. Urmărește-i în acțiune în fiecare marți, de la 21:00, din 1 septembrie, în premieră la DIVA!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!