Doru Todoruț: Nu știu să agăț!

De Revista Unica pe
Doru Todoruț a provestit în cadrul emisiunii „Adevăr sau provocare“, de pe Unica.ro., cum a reacționat când a fost refuzat de o femeie pe care o plăcea. 

„Nu știu să agăț. Nu sunt vreun bărbat care să caute să facă furori în jur . Eram la un cocktail, aveam un pahar de șampanie, mi-a plăcut cineva, am încercat să intru în vorbă… Fie era cu altcineva, n-am înțeles, nici nu m-a interesat și am plecat mai departe“ , a povestit Doru Todoruț.

Artistul a împlinit 41 de ani pe 16 februarie și spune că este la o vârstă la care se simte foarte împlinit. „Am ajuns la 41 ani și sunt mândru de ceea ce am realizat. Mai ales că sunt la început de drum cu noul proiect muzical personal care se conturează din ce în ce mai frumos și mai mult. Mă face să mă simt adolescent din nou!”, spune artistul care anul trecut a adus pe piața muzicală și un proiect solo care îi poartă numele, pe lângă trupa Deepcentral.

Doru Todoruț a lansat la sfârșitul anului trecut o piesă solo, „Trei sfertul meu”, primul single din cariera solo. „A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate”, precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții. Sper să îmi fiți aproape!”, adaugă artistul.

Citește și – Cum se descurcă Doru Todoruţ cu cele trei fiice ale sale

Citește și – Doru Todoruţ , solistul trupei Deepcentral, divorţează! Iată mesajul postat pe Facebook

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere