Cum decorezi un brad neconvențional

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 12:56

CONȚINUT VIDEO UNICA
Renunță la beteală, folosește doar câteva globuri și împodobește bradul cu funde mari pe care le poți face din panglici roșii, aurii și albe. Florile de dimensiuni foarte mari nu lipsesc nici ele dintr-un brad neconvențional, iar în loc de vârf, pune o fundă foarte mare.

„Una dintre tendințele în decorarea bradului de Crăciun în 2016 este bradul neconvențional. Trebuie să ne găsească Anul Nou cu un brad altfel. Avem funde exagerate, ne jucăm cu monocromii, dar și cu nuanțe – auriu roșu. Ce mai găsim într-un decor neconvențional? Lumânări mari la bază, decorațiuni transparente și tot felul de elemnte pe care nu le-am găsi de obicei într-un cadru formal. Evitând beteala, puteți folosi globuri care completează acest decor. Așadar, un brad neconvențional are foarte mult glam și elemente care să iasă în evidență”, spune Miruna Ardelean, arhitect, specialist în design interior.

La realizarea acestui material video am colaborat cu Miruna Ardelean, arhitect, și cursanții ei de la Atelierele ILBAH. Filmările au avut loc la magazinul AZAY din București (www.azay.ro). Mulțumim pentru sprijinul acordat.

Miruna Ardelean este arhitect coordonator/designer la MI Arhitects, unde și-a adăugat în portofoliu numeroase amenajări de interior remarcabile. De asemenea, din 2013, este profesor/trainer design interior la Atelierele ILBAH. Motto-ul ei este: „ Designul de interior spune mereu o poveste, povestea sufletelor noastre.”

Vezi și – Cum decorezi un brad în alb și roșu

              – Cum decorezi masa de Crăciun  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!