Doru Todoruț: Un bărbat adevărat nu folosește violența fizică

De Revista Unica pe
Prezent în emisiunea Adevăr sau provocare, de pe Unica.ro, Doru Todoruț a fost provocat să definească bărbatul adevărat. Acesta a subliniat că „un bărbat adevărat nu folosește violența fizică asupra altor ființe care îi sunt net inferioare fizic.“ 

„Un bărbat adevărat nu folosește violența fizică“, spune Doru

„Nu cred că există un bărbat adevărat. Există un bărbat manierat, există un bărbat educat, există un bărbat cu simțul social foarte dezvoltat… Un bărbat adevărat nu folosește violența fizică asupra altor ființe care îi sunt net inferioare, fizic vorbind“, a spus Doru la Adevăr sau provocare.

Doru Todoruț  este cunoscut pentru cariera și single-urile de succes, cum ar fi „Gura ta” feat Delia sau „O stea”, toate acestea fiind lansate în cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte încă din anul 2008. La sfârșitul anului trecut,  Doru Todoruț a lansat „Trei sfertul meu”, care reprezintă primul pas în noua direcție muzicală si primul single din cariera solo.

„A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate”, precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții. Sper să îmi fiți aproape!”, adaugă artistul.

Noul single, „Trei sfertul meu” a pornit în viziunea lui de la o metaforă. „Când primești mai multă dragoste decât poate încăpea în tine, te transformi într-un „tu” mai mare, mai iubitor, în  upgrade-ul tău. Asta este frumusețea dragostei. Și atunci realizezi că celălalt este mai mult decât ești tu, este mai mult decât o jumătate. Poate chiar trei sfertul tău”, spune Doru. Artistul a filmat și videoclip pentru noua piesă, în care interpretează un agent aflat în misiune, care „cade în capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecințele ce le presupune aceasta. Am filmat intens, în trei locații interioare și afară, de la prânz până în zorii zilei. Am avut parte și de gardieni intrigați care ne-au identificat cu niște răufăcători :)) Distracție maximă și pentru mine și pentru echipă, căreia îi mulțumesc“, își amintește cântărețul. Împreună, ei au optat pentru o versiune de imagine alb–negru, pentru că benzile desenate alb-negru cu subiectul polițist au mers mâna în mână, în viziunea creatorilor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro