Ce crede Corina Caragea despre Mihaela Rădulescu

De Revista Unica pe
„Mihaela Rădulescu este o persoană foarte curajoasă“, a declarat Corina Caragea în cadrul emisiunii Adevăr sau provocare de pe Unica.ro.

„E o tipă foarte sinceră, directă, îți răspunde la orice întrebare fără ocolișuri și nu am avut vreun subiect pe care să-l ocolesc sau să-mi fie frică să-l abordez“, a adăugat Corina Caragea în legătură cu interviul pe care i l-a luat Mihaelei Rădulescu pe blogul ei.

Corina Caragea crede că Mihaela Rădulescu este sinceră și directă

„Știu că ea este directă și nu ocolește niciun subiect, vorbește cu lejeritate depre absolut orice. Eu, având blogul de călătorii, am profitat de întâlnirea cu ea s-o întreb, bineînțeles, și pe acest subiect. Îmi povestea că într-o țară se întâlnește cu iubitul ei, în altă țară cu fiul ei, în altă țară lucrează, deci este în permanență cu valiza făcută… Și eu aș putea să trăiesc așa, de ce nu?“, a mai menționat Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor din sport, de la PRO TV.

Corina Caragea este vedeta de pe coperta numărului curent Unica, în care vorbește despre așa-zisele ei planuri de căsătorie.

corina caragea unica martie

„Nu sunt pregătită deocamdată și cred că poți să fii fericit și fără căsătorie. Nu mi se mai pare așa un „must“. Pentru mine, cel puțin, este foarte important să te înțelegi cu persoana respectivă și să fii pe aceeași lungime de undă, mai puțin decât să ai un act, iar o femeie nu e definită neapărat de rolul de soție sau de mamă“, spune Corina Caragea în numărul de martie al revistei Unica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro