Tyrone Fleming, vedetă YouTube, a fost găsit fără viață în apartamentul său

De Oana Dinu pe
Tyrone Fleming, vedetă YouTube, a fost găsit fără viață în apartamentul său din Bronx, New York City. Actorul avea 40 de ani și era cunoscut din serialul „848”.

Tyrone Fleming s-a remarcat pentru rolul său dintr-un serialul „848”, foarte popular pe Youtube, care avea 20.000 de abonați. Pentru că acesta nu s-a prezentat la muncă, colegii săi i-au contact mama și ulterior autoritățile, conform hotnewhiphop.com.

Polițiștii newyorkezi au constat că Tyrone Fleming a fost înjunghiat mortal în spate. Când logodnica sa a ajuns la fața locului, l-a găsit pe actor într-o baltă de sânge, cu răni multiple în zona spatelui.

Sora sa, Tiffany Tucker, a spus că Fleming lasă în urmă „doi copii frumoși, un fiu și o fiică, în vârstă de 16 și 10 ani”. Aceasta a ținut să mai precizeze că fratele ei a fost „foarte muncitor și un om bun, care și-a iubit copiii și familia.”

Deși nu a fost identificat niciun suspect, autoritățile dețin o înregistrare în care un bărbat îmbrăcat în negru poate fi observat intrând în apartamentul victimei. Aceștia bănuiesc că actorul să-l fi cunoscut pe autorul crimei, pentru că ușa nu a fost forțată, informează știrileprotv.

Citește și:

Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e!

Ce cântăreață celebră va cânta imnul la Campionatul Mondial din 2018

Sursă foto: captură foto Youtube

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO