Tudor Chirilă, atac dur la adresa liderilor politici: „Ce ironie a căzut pe România!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 17:57

Tudor Chirilă a lansat, în mediul online, un nou atac la adresa președintelui României Klaus Iohannis și a fostului premier Florin Cîțu.

Solistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj amplu în care vorbește despre greutățile cu care România se confruntă acum, printre care amintește de de tragedia incendiului de la Constanța, eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 și situația politică din țara noastră.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, atac la adresa Guvernului: „Această rușine rămâne!”

Chirilă îi face “ticăloși” pe Cîțu și pe Iohannis și spune că vina pentru multe lucruri care s-au întâmplat în România în ultima vreme este a lor.

“Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui,  de a-l repune în drepturi.  Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism. Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de „lideri”. 

Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD. Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar” – a scris cântărețul în mesajul său.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!