Saturnia: Din războiul Bahmu versus Prigoană câştigă… stelele verzi

De Saturnia pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Adriana Bahmuţeanu a trecut de la mutat munţii din loc cu tigaia, la tigăi în cap şi astrele prevăd o împăcare la fel de furtunoasă.
Cuplul Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană nu sunt la prima ciocnire furtunoasă, cu emisiuni, talk-show-uri şi lacrimi live. Cei doi au un trecut la fel de zbuciumat ca Elizabeth Taylor şi Richard Burton, varianta de Ferentari.
Adică în loc de glamour, Hollywood şi certuri pe căţelul din rasă pură, ai noştri se ceartă pe amanţi, soacre şi averi.
Cum spălatul rufelor în public nu e deloc depăşit pe meleagurile mioritice, cei doi au zis că nu mai divorţaseră de prea mult timp.
Saturnia: Din războiul Bahmu versus Prigoană câştigă... stelele verzi
Dacă Oana Zăvoranu nu se mai sinucide, Adrian Năstase abia ce a ieşit din închisoare şi OTV-ul este încă închis, iar pe Elodia nu a găsit-o nimeni, de ce să nu ne bucurăm şi noi de un divorţ „suculent”?
Silviu Prigoană: „A spus că dacă eram strungar la Faur nu mă lua. Când spui că stai cu un nespălat, e clar că ai un interes.”
Când iubirea moare a cincea oară, înseamnă că astrele se ciocnesc razant…cam des.
Citeşte şi Saturnia: Adriana Bahmuţeanu, tigaia magică şi ce reclame ar putea fi interzise de CNA în viitor
Silviu Prigoană, un personaj controversat în politică şi om de afaceri prosper acuză lipsa de sentimentalism a Adrianei Bahmuţeanu în ceea ce priveşte negocierile pentru custodia copiiilor.
Dar când eşti la al cincilea divorţ cu aceeaşi persoană, mai poţi fi romantic?
Saturnia: Din războiul Bahmu versus Prigoană câştigă... stelele verzi
Ca să nu ziceţi că stelele înclină să ţină partea vreunuia dintre cei doi, să vedem ce a zis şi Adriana Bahmuţeanu. Citeşte declaraţiile ei pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2