Ștefania Ștefan, prima concurentă eliminată de la „Survivor România”, după Confruntările Individuale

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 10:30

Aseară, opt concurenți s-au aflat la linia de start a unei etape mult dorite: Confruntările Individuale. A fost momentul în care au lăsat deoparte orice prietenie creată pe parcursul celor patru luni și au luptat pentru ei înșiși.

Ștefania Ștefan, prima concurentă eliminată de la „Survivor România”, după Confruntările Individuale

La prima confruntare, concurenții au arătat că încă le este greu să nu se mai susțină reciproc și să se concentreze strict pe timpul obținut de ei și pe punctele aduse. După o luptă dificilă, Marian Drăgulescu a reușit să fie învingător! Astfel, gimnastul și-a asigurat liniștea pentru primul Consiliu de Eliminare din această etapă, dar și șansa de a câștiga o recompensă formată din karting și o masă copioasă. Pentru această recompensă, el le-a ales pe Elena Chiriac și Ștefania Ștefan ca partenere.

Seara s-a încheiat cu emoții incredibile și cu o eliminare care i-a șocat pe toți: Ștefania Ștefan a părăsit „Survivor România”, după ce a fost nominalizată alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa! Concurenta aflată în joc din prima zi a acestui sezon a plecat cu lacrimi în ochi.

Ștefania Ștefan, prima concurentă eliminată de la „Survivor România”, după Confruntările Individuale

„Poate atât a fost învățătura mea în această competiție. M-au schimbat multe lucruri… în bine: lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici. Am tras tare în fiecare zi aici, am dat tot ce am putut. Sunt mândră de parcursul meu aici și că am reușit să ajut echipa. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi”, a declarat Ștefania Ștefan.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după Survivor România

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Tigrii, criticați de fanii „Survivor România”, după eliminarea lui TJ Miles: „Lipsă de caracter și omenie”

Au mai rămas doar șapte concurenți în drumul spre finală! Fiecare dintre ei a înțeles ce înseamnă provocarea acestei etape și că fiecare zi poate fi ultima în joc, așa că motivația este la cele mai înalte cote. Cine va câștiga a doua zi a Confruntărilor Individuale și cine va pleca acasă?

„Survivor: Extrashow” revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Într-un moment extrem de complicat al competiției, Zanni și invitatul zilei vor comenta cele mai importante întâmplări. Nu ratați, de la 20:30, „Survivor România”! Jocul din această seară poate fi urmărit în avans pe VOYO!

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!