La mulţi ani Loredana Groza!

De Cristina Popa, pe

Astăzi Madonna a României, Loredana Groza, schimbă prefixul. Împlineşte 40 de ani plini de reuşite şi totodată sărbătoreşte şi 12 ani de căsnicie, demonstrând…
… că nu este imposibil să le ai pe toate. 

Loredana s-a născut pe 10 iunie 1970 în oraşul Oneşti, judetul Bacău şi este astăzi una dintre cele mai apreciate artiste, cu o carieră longevivă şi un stil de viaţă întotdeauna fresh.


La 14 ani participa la „Steaua fără nume”, la 16 ani câştiga trofeul cel mare la Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia, iar un an mai târziu, în 1988, cu ajutorul compozitorului Adrian Enescu, Loredana lansa şi primul album, „Bună seara, iubito”.

De atunci cariera sa muzicală a cunoscut o continuă evoluţie şi transformare, care astăzi se măsoară într-un total de 16 albume, numeroase videoclipuri  şi concerte susţinute în aproape întreaga lume.

Mai mult,  dovedind că are şi veleităţi de actriţă sau cel puţin că are nevoie de diversitate, Loredana se numără astăzi şi în distribuţia a nu mai puţin de 13 producţii cinematografice. Debutul l-a făcut  în „A doua cădere a Constantinopolului ” (1994), iar cel mai nou rol l-a deţinut în „Fire & Ice – Fire and Ice: Cronica Dragonilor” (2008).

Totuşi, dovadă că muzica şi actoria nu au fost suficiente pentru Loredana, vedeta a cochetat şi cu televiziunea pentru o perioadă de timp, în 2006 a fost gazda unei emisiuni despre stil, modă şi life-style, numită sugestiv „Lori”, iar în iunie 2009 a scos şi o carte, al cărui titlu atrage atenţia  fără efort –  „Sexting” .

Şi în plan personal Lori se pare că a avut noroc, bucurându-se de viaţa de familie alături de producătorull Andrei Boncea, cel cu care s-a căsătorit pe 10 iunie 1998, şi de fetiţa lor, Elena, în vârstă de 12 ani.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro