Oana Ciocan, eliminată de la „Survivor România”. „Am crezut în șansa mea până la final”

De Unica.ro, pe

Când au aflat că au reușit să ajungă la Confruntările Individuale s-au bucurat, au simțit că toată munca lor de până atunci a meritat și că, după peste patru luni petrecute departe de casă și de cei dragi, se vor întâlni față în față cu trofeul. Nu s-au așteptat însă ca această etapă să fie mai dificilă decât niciodată și, cu siguranță, nu au realizat ce emoții vor resimți cu fiecare seară de eliminare. Aseară, încă cineva a plecat acasă, iar lupta continuă pentru doar cinci persoane.

Oana Ciocan, eliminată de la „Survivor România”. „Am crezut în șansa mea până la final”

Seara a început cu cel de-al treilea joc al Confruntărilor Individuale. Ionuț Popa a fost victorios, și-a asigurat o nouă zi în competiție, dar a câștigat și ultimul Joc de Comunicare al sezonului. Acesta a avut dreptul de a suna o persoană dragă, dar și de a alege alți doi colegi alături de care să se bucure de recompensă. Alex Nedelcu și Alex Delea au fost aleșii lui, iar cei trei au avut parte de o seară de senzație.

Reveniți în Consiliu, concurenții s-au văzut încă o dată aproape de fiorul rece al eliminării și au răsuflat ușurați, când Daniel Pavel a anunțat rezultatul: Oana Ciocan este concurenta care ratează accesul în ultima săptămână a competiției. Mândră de evoluția ei, înainte de a părăsi jocul, tânăra a declarat: „Mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori, și sunt atât de mândră că am ajuns până aici. Sunt recunoscătoare. M-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”.

Oana Ciocan, eliminată de la „Survivor România”. „Am crezut în șansa mea până la final”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după Survivor România

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Tigrii, criticați de fanii „Survivor România”, după eliminarea lui TJ Miles: „Lipsă de caracter și omenie”

Rând pe rând, au părăsit competiția. Acum au mai rămas doar cinci: Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Cine va reuși să meargă până la capăt? Cine se va vedea eliminat chiar înainte de finală? Au mai rămas doar câteva zile până când întrebările își vor găsi răspunsul.

Duminică începe ultima săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cei cinci concurenți rămași în luptă vor da totul pentru a reuși să ajungă în finală și să obțină voturile care le-ar putea aduce primul loc!

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!