O noua vedetă se alătură juraților “Bravo, ai stil!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 februarie 2019, 17:45

Emisiunea “Bravo, ai stil!” a pregătit o surpriză de proporții fanilor. O nouă vedetă se alătură juraților “Bravo, ai stil!”, în cea de-a șasea săptămână de competiție stilistică. Om de radio si televiziune, actor și unul dintre cei mai îndrăgiți entertaineri din România, Daniel Buzdugan vine în cel mai urmărit show de fashion.

Daniel Buzdugan debutează miercuri, 6 februarie, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! că jurat cu drepturi depline, pe umerii lui fiind soarta concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din România. Actor, realizator de radio și televiziune, Daniel Buzdugan oferă o surpriză de zile mari, chiar în debutul ediției de miercuri seară. Cu cântec și cu voie bună, pe acorduri de muzică elena, acesta pășește plin de entuziasm în platoul emisiunii, oferind o reprezentație de dans grecesc, alături de Ilinca Vandici.

Daniel Buzdugan si Ilinca Vandici la Bravo, ai stil

Daniel Buzdugan, noul jurat de la Bravo, ai stil! din această săptămâna a mărturisit că nu de puține ori și-a manifestat dorința de a fi parte din acest show: „Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialișți în styling. Mă simt că un băiat venit de la o echipa din divizia a treia care are șansă să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar când mă uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi la „Bravo, ai stil!”, voi fi ca o persoană care se uită la acest show din față televizorului. Comentariile în ceea ce  privește ținutele vestimentare vor fi ca și cum aș vorbi cu prietenii mei cu care urmăresc emisiunea. Pentru mine a fost o onoare să fiu la „Bravo, ai stil!”. Nu de puține ori m-am întrebat oare cum ar fi să fac parte din acest show, să am un rol, așa că visul mi s-a împlinit. Știți cum se spune, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ti se întâmple. A fost o experiență minunată și aș repeta-o oricând”, – a transmis Daniel Buzdugan.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!