Natalia Guberna: „Nu am locuit niciodată cu un bărbat”. Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a celebrei cântărețe

De Raluca Vițu, pe

Natalia Guberna (64 de ani) a fost una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică ușoară românească din anii ’80 și a făcut furori în rândul publicului atât prin șlagărele sale, dar și prin frumusețe și șarm.

A debutat în muzică trupa Trio Express, alături de Carmen Mureșan (actuala Carmen Harra), iar apoi s-a lansat pe cont propriu cu piese precum “Să visez” (compusă de Marius Dragomir), “Am numai 16 ani” (Cornel Fugaru), “Valuri albe”, “Crede-mă, iubite!”, “Să visez”, “Iubirea mi-a bătut în geam” sau “Când iubești”. Natalia a intrat și în lumea teatrului, cântând în diverse spectacole de revistă, iar de mulți ani este actriță la Teatrul Excelsior, din București.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Natalia Guberna?

Deși nu a dus niciodată lipsă de succes pe plan profesional, în viața personală au rămas câteva lucruri neconcretizate – nu s-a măritat și nu are copii.

Natalia Guberna: "Nu am locuit niciodată cu un bărbat". Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a celebrei cântărețeIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Citeşte şi: Niculina Stoican, despre lecțiile de viață primite de la mama sa, Angelica Stoican: „Trebuie să învățăm cu toții lucrul acesta”

Natalia Guberna este o fire discretă și nu vorbește des despre viața personală, dar nu s-a ferit niciodată de întrebarea auzită de atât de multe ori din partea celorlalți – de ce nu s-a căsătorit niciodată?

Artista a avut diferite relații de-a lungul vieții, iar cea mai lungă dintre ele a durat șapte ani. Cu toate acestea, Natalia și partenerul ei de la momentul respectiv nu locuiau împreună.

„Nu am locuit niciodată cu un bărbat!”

Natalia Guberna a explicat într-un interviu apărut acum câteva luni în publicația ego.ro care este motivul pentru care nu a locuit împreună cu un bărbat până acum. Actrița și cântăreața a precizat că și-a dedicat viața scenei și muzicii și “s-a obișnuit așa” să locuiască singură și să fie independentă.

Am avut o legătură de șapte ani, dar nu am locuit niciodată cu un bărbat. Sunt obișnuită așa. M-am gândit că poate sunt eu de vină. Mie îmi place scena, sunt artistă, sunt și un pic aeriană, nu pot să stau la cratiță să gătesc.

Mi-ar plăcea un bărbat care să mă admire și să mă încurajeze în ceea ce fac, să mă facă să mă simt foarte bine, să fac o mâncare și să spună ce bună e mâncarea, să ne plimbăm.  –  a dezvăluit artista, potrivit sursei amintite mai sus.

Natalia Guberna: "Nu am locuit niciodată cu un bărbat". Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a celebrei cântărețe

Citeşte şi: Sfâșietoarea poveste de dragoste a actorilor Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță. „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea!”

Când ai însă o vârstă înaintată, ce să îi suporți unui bărbat? Să-l iei, de ce, să auzi că îl doare capul? Asta îți trebuie, după ce o viață n-ai avut grija nimănui? Dacă-ți place îți place, punct.

Și dacă nu merge o relație renunți, dacă nici el nu se simte bine. Iubirea moare, la un moment dat, în sensul de a-l vedea numai pe el. Nu merg însă pe a spune că nu aș accepta pe nimeni – a adăugat ea.

Cântăreața și actrița a recunoscut că și-a dorit mulți ani la rând să se mărite, dar a renunțat la idee și se simte foarte bine așa cum este în prezent.

Citeşte şi: Aura Urziceanu împlinește 76 de ani. Drama care i-a marcat viața solistei de muzică jazz

Iți dorești și iți tot dorești asta până obosești (n.r. – să se mărite). (…) Probabil că nu mi-am dorit prea mult acest lucru. Am și o personalitate puternica și mai am un defect sau o calitate, nici nu știu cum să-i zic: sunt foarte sincera. Spun lucrurilor pe nume, ceea ce deranjează. Cu siguranță nu este bine, pentru că uneori nu realizez că nu este momentul să fac asta – a dezvăluit Natalia Guberna, într-un alt interviu, pentru cancan.ro.

Natalia Guberna: "Nu am locuit niciodată cu un bărbat". Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a celebrei cântărețe

Cât despre copii, este de părere că aceștia trebuie crescuți într-o familie închegată, cu doi părinți, ceea ce nu se putea aplica în cazul ei.

Citeşte şi: Drama din copilăria lui Florin Piersic care i-a marcat viața. „E prima amintire, înmormântarea…”

Ce a fost, de fapt, între Natalia Guberna și Șerban Georgescu?

Natalia Guberna: "Nu am locuit niciodată cu un bărbat". Ce s-a întâmplat în viața amoroasă a celebrei cântărețe

În perioada ei de glorie ca solistă, apăruseră zvonuri că ar fi avut o legătură amoroasă cu celebrul compozitor Șerban Georgescu, fostul soț al Mădălinei Manole (între 1994 – 2002) și cel care a avut o relație și cu Carmen Rădulescu. Natalia Guberna a clarificat că relația ei cu Șerban a fost strict profesională și nimic mai mult.

Șerban m-a ajutat foarte mult, dar nu m-am culcat cu el. El avea o prietenă, pe atunci, o anume Anca. Mergeam la Șerban acasă, cu toții, a fost o prietenie frumoasă, cam un an și ceva. Pe urmă a apărut Carmen Rădulescu în viața lui, iar pe mine nu m-a mai difuzat la radio.

M-am cam supărat atunci. Iar după ce a apărut Mădălina Manole în viața lui Șerban n-o mai difuza pe Carmen…Așa era Șerban… – a mai spus Guberna, conform surselor amintite anterior.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!