Monica Anghel, dezvăluiri surprinzătoare: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mintal!”

De Mădălina Manole, pe
Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi și un exemplu de urmat pentru multe generații. În ultima perioadă, Monica Anghel a trecut printr-o serie de schimbări importante în viața sa, a adoptat un nou stil de viață și a reuțit să slăbească peste 25 de kilograme.

Monica Anghel va vorbi despre toate aceste noi detalii din viața sa în emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, în această duminică, de la 15:45: „Astă vară a trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%.  Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus:  ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’ Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus că ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis că trebuie să fac ceva,” – povestește Monica Anghel în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.Monica Anghel a slabit - dieta

Totodată, Monica Anghel dezvăluie și programul de care a aflat ulterior și datorită căruia a reușit să dea jos  atât de multe kilograme: „Am reușit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mișcare, merg la sală, merg și la psiholog”, – mărturisește Monica Anghel.

Citește și – De ce nu s-a căsătorit niciodată Marian Râlea și nu a devenit tată

Citește și – Vladimir Drăghia a recunoscut. S-a folosit de cauza nobilă pentru a câștiga Exatlon și nu are regrete

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!