Mihai Neșu, despre clipele de cumpănă prin care a trecut: „Tata spunea: Aoleu, moare copilul!”

De Unica.ro, pe

Mihai Neșu a povestit un moment tulburător din spital, la trei ani de la accidentarea din 2011, în urma căreia a rămas paralizat.

Pe 10 mai 2011, la un antrenament al echipei FC Utrecht, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă: ruptură de vertebră cervicală. De atunci fostul jucător de fotbal nu se mai poate deplasa decât în scaunul cu rotile. Trei ani mai târziu, acesta a trecut prin alte momente de cumpănă. Într-un interviu pentru AS.ro, a povestit că tatăl său le spunea celor din spital că fiul lui o să moară.

Citește și: Un elev de liceu din București, bătut de un coleg până și-a pierdut cunoștința

Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Mihai Neșu, despre clipele de cumpănă prin care a trecut: „Tata spunea: Aoleu, moare copilul!”

Eu sunt bine acum. În 2014 a fost o sincopă în care nu mai funcționa nimic în organism și toată lumea credea că o să mor. Tata, Dumnezeu să-l ierte, era simpatic că venea la spital și se uita pe analize, cum era el doctor, și era într-o stare mai tristă după accidentul meu… eu îl auzeam din salon când vorbea: „Aoleu, săracul! Moare copilul, moare copilul!”. Numai așa spunea. Eu îi strigam: „Nu mor, stai liniștit!”.

Vedea el că am nu știu ce pe la plămâni… a fost o situație gravă atunci, dar m-a ajutat Dumnezeu să trec și am învățat că trebuie să am mai mare grijă de mine. Nu înseamnă că, dacă ești paralizat, stai așa și nu faci nimic. De prin 2016 am început să fac conștiincios terapie, a povestit Mihai Neșu.

Fostul component al naționalei României construiește acum în Oradea Complexul de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Tatăl și mama lui Mihai Neșu s-au stins din viață în 2014, la diferență de câteva luni unul de celălalt.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!