Madonna, recompensată cu un premiu pentru susținerea comunității LGBT

De Oana Savin pe
Madonna va fi recompensată cu un premiu pentru susținerea comunității LGBT de-a lungul carierei sale, a anunțat GLAAD, una dintre principalele platforme din SUA de susţinere a acestei colectivităţi.

Astfel, GLAAD va aduce un omagiu artistei americane pe data de 4 mai la New York, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a mediilor de comunicare şi artiştilor pentru contribuţiile aduse acestei colectivităţi.

Madonna va fi a doua persoană care primește acest premiu special ca promotoare a drepturilor homosexualilor și transsexualilor. Prima persoană recompensată cu acest premiu a fost Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite, care a primit onoarea în anul 2013.

Muzica și arta sa au fost vitale pentru comunitatea LGBT și, de-a lungul timpului, cuvintele și acțiunile sale au schimbat inimile și mințile”, a afirmat Sarah Kate Ellis, președinta GLAAD.

Madonna a mai participat odată la gala GLAAD, în 2013, când a înmânat un premiu, costumată în chip de Boy Scout, în semn de protest față de refuzul acestei organizații de a primi homosexuali în rândurile sale.

Vedeta pop a făcut uz de celebritatea sa pentru a denunţa probleme precum supremaţia masculină în industria discografică sau pentru a promova diferite cauze.

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur, precum și autoare de cărți. Și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite. După o interpretare memorabilă la prima ediție a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”, obține primul hit în Statele Unite și Australia. Albumul care poartă numele piesei a ajuns de asemenea pe locul 1 în Billboard 200.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii