Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

De Unica.ro, pe

Larisa Udilă a fost testată pozitiv cu COVID-19 pe 21 aprilie 2021. Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” este însărcinată cu primul ei copil, un fiu. Modelul formează de 7 ani un cuplu cu jucătorul de fotbal Alexandru Ogică. Aflată încă în izolare, Larisa a împlinit joi, 29 aprilie, 24 de ani.

Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

În mediul online, Larisa a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate. „Eu sunt mai bine. Astăzi am ultima zi de antibiotic și de injecții în burtă, am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult pentru că persoanele din jurul meu au fost afectate”, a mărturisit Larisa în lacrimi pe Instagram.

„A fost o perioadă atât de urâtă încât nu pot să vă explic în cuvinte. Îmi doresc mult de tot să vă protejați pentru că nu este de joacă cu virusul ăsta. Dacă până acum l-am tratat și eu superficial ca probabil mulți alții, acum vă spun că nu e nimic superficial.

Larisa UdilăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Trebuie să aveți mare grijă. Bebelușul se mișcă, e foarte agitat. Este bine, sper. Abia aștept să termin odată cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie”, a continuat.

„Eu simt că bebe este bine. Am grijă de el cât de mult pot, mă hrănesc, beau multe lichide și ceaiuri. Am rămas cu o tuse destul de puternică, dar o să treacă și asta”, a mai spus.

Larisa Udilă a avut probleme cu sarcina

„Nu mă așteptam niciodată. Ce să mă lovească pe mine? Eu super puternică merg la morfologie și când colo mi-a spus o chestie care pe mine m-a dărâmat foarte tare. Mi-e și foarte greu să vorbesc despre asta pentru că m-a marcat extraordinar de tare și nu credeam că mi se întâmplă mie.

Există un lichid în ceafă, se numește translucență nucală, este foarte important pentru bebeluș. Atunci când faci morfologia sunt trei vectori care trebuie urmăriți, dacă nu mă înșel, nasul bebelușului, ceva la plămâni și translucența nucală.

Citește și:

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome are vedeta după rapel

Medicul mi-a zis că translucența nucală este mărită și că dacă trece de 3 este un risc foarte mare de sindrom down. Dacă este 1.9, 1.8, nu e niciun fel de problemă. Aveam 2.3 și medicul mi-a spus că este mare.

Că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analize în continuare. (…) Am ieșit din cabinet, am închis ușa și mergeam pe hol, spre Ogi al meu, și pur și simplu încercam să nu plâng ca să nu se sperie pentru că știam cât de mult își dorește și el bebelușul.

Am ajuns la el și am bufnit într-un plâns.. am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. (…) Eu, în plânsul meu, i-am explicat lui Ogi. El a încercat să mă întărească pentru că m-a văzut extrem de dărâmată. (…)

Am făcut toate analizele apoi. Am optat pentru un test care se trimite în America. A ieșit perfect. La două zile am făcut și petrecerea de dezvăluire a sexului”, spunea Larisa la începutul lunii martie. Modelul are termenul pe 13 august.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!