Jennifer Lopez a dezvăluit de ce preferă bărbații mai tineri ca ea

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 14:17
Relația cu dansatorul Casper Smart, mai tânăr decât ea cu 18 ani, dar și idila cu Drake i-au făcut pe jurnaliști să devină tot mai curioși despre motivul pentru care Jennifer Lopez este atrasă de bărbații mai tineri decât ea.   

Citește și – Cum se menține tânără Jennifer Lopez

Diva latino a acceptat provocarea unui astfel interviu, iar răspunsul ei este legat de percepția pe care o au oamenii despre sine, la diferite vârste.

Invitată la emisiunea lui Ellen DeGeneres, în cadrul căreia a atins și subiectul sensibil al relațiilor cu bărbați mai tineri decât ea, despre care a spus:

„Nu mă întâlnesc cu bărbați mai tineri. Nu este ca și când ar trebui să fii mai tânăr decât mine, nu este vorba despre asta. Doar că întâlnești oameni și dacă vreau să ies cu ei, ies cu ei. Dacă îi plac, îi plac și gata. Dacă nu, nu. Este vorba de cine sunt ei cu adevărat, nu are legătură cu vârstă”, a mărturisit vedeta în vârstă de 48 de ani.

„Dacă sunt mai tineri, nu contează. Contează doar dacă sunt atrasă de ei sau nu, atrasă de felul lor de a fi, de energia lor”, a continuat Jennifer Lopez.

Artista s-a despărțit în vara lui 2016 de dansatorul Casper Smart (29 de ani), după cinci ani de relație. Acum, presa zvonește că ar avea o relația cu rapperul Drake (30 de ani), însă J.Lo spune că îi leagă doar o relație de prietenie.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on


„Doar ne petrecem timpul împreună. Da, avem un cântec împreună. Nu știu de aici ce o să facă cu el”, a mai spus Jennifer Lopez în cadrul aceluiași interviu.

Citește și – Îmbracă-te precum Jennifer Lopez

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!