Jean-Claude Van Damme a salvat de la moarte o cățelușă chihuahua cu acte false

De Unica.ro, pe
Jean-Claude Van Damme a salvat de la moarte o cățelușă chihuahua în vârstă de trei luni. Aceasta a fost expediată din Bulgaria în Norvegia cu documente false, iar autoritățile norvegiene au amenințat că o eutanasiază dacă nu este primită înapoi în țara de origine. 

Povestea cățelușei Raya este una incredibilă. Aceasta a fost cumpărată de un norvegian și urma să fie transportată din Bulgaria până la noua ei casă. Însă, autoritățile din Norvegia au confiscat-o pentru că avea un „paşaport fals”. Mai exact, acestea nu au validat dovada vaccinărilor și a deparazitărilor făcute de un medic veterinar din țara de origine.

Citește și: Mesajul emoționant găsit lângă un cățel abandonat în aeroport

Pentru a-i salva viața, stăpânul câinelui a făcut o petiție online pentru ca autoritățile din Bulgaria să o primească înapoi. Cererea a ajuns și în atenția lui Jean-Claude Van Damme, care a distribuit-o și și-a îndemnat milioanele de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare să o semneze. De asemenea, celebrul actor a rugat autoritățile bulgare într-un mesaj video să primească patrupedul înapoi, potrivit Digi24.

Citește și: Cum a reușit un câine să evite o tragedie în familia sa

Bulgaria a făcut o excepție și a lăsat deoparte regulile Uniunii Europene care nu permit trecerea animalelor vii cu acte de călătorie false. Astfel, Raya s-a întors în țara ei și va sta în continuare în izolare până stăpânul său o va putea lua acasă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!