Se iubesc la infinit! Bahmu: „Mă mărit iar cu Prigoană! Nici nu mai ştiu a câta oară”

De Libertatea.ro, pe

După ce s-au certat şi s-au jignit reciproc luni în şir, Silviu Prigoană (49 ani) şi Adriana Bahmuţeanu (38 ani), cel mai spectaculos cuplu din România, par să fi îngropat definitiv securea războiului.
Frumoasa brunetă şi milionarul se pregătesc iar de nuntă. Pare incredibil, dar e adevărul curat! Cei doi se vor căsători din nou, pentru a cincea oară! Să sperăm că, de data aceasta, va fi cu noroc.
După ce în primăvara acestui an au încercat să-şi refacă viaţa alături de alte persoane, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană şi-au mai dat o şansă până la urmă, de dragul copiilor. Cei doi iubiţi s-au împăcat de Paşte şi, după ce au petrecut o vară întreagă prin vacanţe, cei doi şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi se pregătesc iar de nuntă. Mai exact, a cincea nuntă! De altfel, Adriana, care a debutat de ieri cu un nou sezon al emisiunii „Începe Bahmu”, a declarat pentru ziarul Libertatea că abia s-a întors dintr-o vacanţă frumoasă pe care a petrecut- o în Bulgaria, la un hotel de cinci stele, alături de Silviu şi de cei doi copii ai lor.
„Abia am revenit din vacanţă, ne-am simţit foarte bine. Am petrecut ca o familie adevărată. De această dată, nu am mai luat-o pe mama cu noi, nu am vrut să-l mai supăr pe Silviu… Am fost doar eu cu el şi cu copiii. Relaţia dintre noi decurge excelent, nu ne-am mai certat deloc”, ne-a declarat Adriana.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!