Ioana Dichiseanu merge zilnic la mormântul tatălui și îi spală marmura cu clor

De Unica.ro, pe

În urmă cu mai bine de șase luni, pe 20 mai 2021, Ion Dichiseanu a încetat din viață la vârsta de 87 de ani. Actorul a decedat în urma unor complicații apărute după ce ar fi luat o bacterie din spital.

Recent, soția regretatului artist, Simona Florescu, a făcut o serie de declarații cutremurătoare cu privire la cât de greu îi este ei și fiicei, Ioana Dichiseanu, după decesul actorului. Simona spune că Ioana se poate conecta la nivel spiritual cu tatăl ei și îl visează mereu.

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama!

Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult”, a spus soția regretatului actor, la Teo Show.

Citeşte şi: Mesajul emoționant al Simonei Florescu după înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Citeşte şi: Alec Baldwin, primul interviu despre tragedia din octombrie: „Nu am apăsat trăgaciul!”

Citeşte şi: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Văduva lui Dichiseanu a mai spus că fiica actorului nu și-a revenit după moartea tatălui și îi vizitează zilnic mormântul. Mai mult, Ioana Dichiseanu curăță zilnic cavoul tatălui și are gijă ca la căpătâiul părintelui ei să fie mereu flori proaspete.

“E o perioadă foarte urâtă pentru ea, merge mereu la cimitir. Îi spală mereu mormântul, pune flori tot timpul. Spală marmura cu clor, efectiv! Eu mereu am crezut că m-a luat de soţie pentru că i-am oferit copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Am fost nesigură de iubirea lui! Nu credeam că era lângă mine pentru că mă iubea pe mine. Dar el mereu spunea că astea sunt prostii. Poate doar mă răsfăţam, nu ştiu!”, a adăugat Simona Florescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!