Interviu exclusiv: Andrei Gheorghe ar sta un an in Panama

De Unica.ro, pe

Deşi de ceva vreme a dispărut din lumina reflectoarelor,  Andrei Gheorghe se întoarce pe micul ecran odată cu reality-show-ul „Rătăciţi în Panama”.

Până să intre în emisie însă, controversatul om de radio şi televizune şi-a făcut timp să răspundă întrebărilor postate de cititorii divaonline.ro.

Dumitrache Claudiu, Alexandria
Când il vom putea asculta din nou pe Andrei Gheorghe în emisiunea „Midnight Killer”?
Niciodată. Aia s-a terminat, s-a închis, s-a îngropat. A fost o emisiune de success pe care am iubit-o, însă în momentul în care a încetat să mai respire, am închis-o. În acelaşi timp emisiunea o să continue să reverbereze. Şi în îngamfarea mea cred că o să zic că o parte anume a oamenilor care mişcă România astăzi sunt generaţia „Midnight Killer”. Sunt cei care s-au trezit ascultând vocea de la radio, sunt cei care au crezut şi continuă să creadă că e important să nu te laşi bătut, e important să spui adevărul, e important să raţionalizezi până la sfârşit, e important să-ţi argumentezi punctele de vedere şi ca niciodată nu trebuie să te laşi impresionat de prostia urlătoare, trebuie să stai singur până la sfârşit şi să o infrunţi. Să închizi telefonul şi să pui ultimul jingle şi să ieşi cu fruntea sus.

Alexandra Colesiu, Lyon, Franţa

Îmi place teribil să-l ascult pe Gheorghe, dar parcă mai mult îmi place să-l citesc. Pe când o nouâ carte sau noi editoriale?
Îmi place foarte mult să scriu, însă astăzi nu prea mai îmi place să scriu mai pe nicăieri în România şi nici nu mă îndeamnă inima. Am multe de zis în continuare, dar parcă nu mai am chef să mai arăt.
Badea Cristina, Bucureşti
Care este cea mai mare realizare a ta?
Faptul că am reuşit să supravieţuiesc singur în continuare în media.

Maria, Deva
Îţi va fi dor de radio?
Nu mi-e dor de radio. Mi-e dor de un radio bun, cu oameni buni, cu muzică bună, cu ascultători buni. Mi-e dor de radioul pe care o să-l fac.

Marin Theodora, Bucureşti
Crezi că de la debutul tău în mass-media până în prezent te-ai schimbat mult?
Sigur. Este indecent să nu te schimbi. Este îngrozitor să rămâi acelaşi. E foarte important să progresezi. M-am schimbat foarte mult. Am pierdut din naivităţi, am caştigat din cinisme.
Epure Isabela, Botoşani
Ţi-ai dori să te rătăceşti îin Panama timp de un an?
Sigur. E chiar un loc unde e bine să stai pe marginea mării. S-ar putea ca la Bocas să mă refer şi e posibil ca Bocas să nu fie Panama. E magic, e misterios. Vă vine să credeţi sau nu, dar literatura sud Americana porneşte din realitate.

Cristina Horia, Bucureşti

De ce nu se porneşte o „campanie” anti gunoi care să ii vizeze pe cei ce aruncă pe jos toate gunoaiele posibile? Propun amenzile pe loc.
Eu propun să-i împuşcăm pe loc. Toleram mitocanii şi nesimţiţii şi ne gândim de ce nimeni nu-i pedepseşte. Pentru că noi nu le spunem. Poliţia nu ajută niciodată, poliţia ia doar şpagă.
Mihai Dumitrescu, Ploieşti
Cât are Esca salariul?
E greu de vorbit de salariu. Şi mă jigneşte faptul că după atâţia ani de zile mai puneţi întrebarea…Salariul? Probabil că în jur de 30 – 40 de mii.
Câmpean Maria, Timişoara
Am aflat că sunteţi atent la greşelile de exprimare ale vedetelor. Care dintre vedete face cele mai multe gafe? Ce vă place mai mult, radioul sau televiziunea?
Radio îmi place mai mult. Televiziunea mă ajută să câştig mai multă putere şi bani.

Eu nu sunt atent la greşelile vedetelor. Eu sunt atent la greşelile tuturor. Inclusiv la greşelile dvs. Şi datorită faptului că dvs. n-aţi greşit până acum, vă spun că mi-ar placea să mai îmi scrieţi şi să vorbim de oamenii care ne plac şi de lucrurile pe care am dori să le facem.

Molnar Gabriela, Dej, jud. Cluj

Nu v-ar tenta să candidaţi la preşedenţie? Aţi fi foarte bun să mai stârpiţi verigile SLABE din România, care din păcate sunt foarte multe.
Nu. Sunaţi-l pe Florin Călinescu. Ţara noastră are nevoie de imbecili. Ei ne fac cumva să mergem mai departe. Spiritul nostru traieşte din cretini şi mediocre. Dacă i-aş ucide, ce ne-am mai face? Aţi trai doar cu mine?

Silvia, Timişoara
Ce vedetă/persoană publică din România iţi inspiră cel mai mult respect, astfel încât nu ai lua-o niciodată la mişto?
Sunt foarte mulţi oameni care îmi inspiră respect. Nu sunt oameni pe care nu i-aş lua niciodată la mişto. Voi ce credeţi că Iisus n-a râs?
Gheorghe Camelia, Ploieşti
Dacă un jurnalist ar afla un adevăr pe care îl ascunzi de ochii lumii şi te-ar şantaja, ai plăti suma cerută sau ai da în vileag şantajul, cu riscul de a-ţi fi publicat secretul?
Întotdeauna o să spun adevărul. Şi apropos de jurnaliştii care deţin secretul, cea mai mare greşeală este să minţi pentru că se află.

Cristina Mărgineanu, Bucureşti
Dacă ar fi să regreţi ceva în ultimii 10 ani, care ar fi acel lucru? Şi de ce?
Măgăriile făcute, ticăloşiile. Momentele în care mi-am pierdut minţile şi am crezut că sunt buricul pământului. Lucruri relativ simple şi normale. Însă niciunul din regretele pe care mi le asum, slavă Domnului, nu este un regret ciuntitor de suflet.

Deac Andrada, Dej
Încă nu am aflat care e distribuţia ,,Rătăciţi în Panama”. Ne-o spui?
Sigur că da. Mâine.

Ene Adrianna, Roşiorii de Vede
În ce momente ale vieţii te-ai simţit veriga slabă?
În adolescenţă, când femeile spun nu. Deşi tu eşti veriga foarte tare şi erectă.

Vasile Ion, Sebeş, jud. Alba
În ce relaţii mai eşti cu presa? Te mai atacă?
Nu înteleg conceptual, ideea şi întrebarea. Este ca şi cum ai intreba în ce relaţii eşti cu furnicile. Ele sunt, eu trăiesc, noi existăm. Eu sunt presa de asemenea. Nu pot să am o relaţie conflictuală. Am o relaţie conflictuală cu ‘Mine’-le nesimţit.

Dana Marin, Constanţa
Ai scrie o carte despre experienţa în Panama? Cum este până acum viaţa acolo?
Nu. Dar aş scrie o nuvelă. Viaţa aici este suprinzător de iniţiatică.

Ioana Molea, Bucureşti
Ce hobby-uri ai? Ce faci în timpul liber?
N-am hobby-uri. Dar îmi place să citesc, îmi place să dorm, să mănânc. Îmi place să răsfăţ  şi să fiu răsfăţat. Lucruri obişnuite.

Cristina Prodan, Braşov
Care este cea mai mare nedreptate care ţi s-a făcut până acum?
Naşterea. Întotdeauna asta e cea mai mare nedreptate care ni se face.

Andreea Văduva, Caracal
Cum mai stai din punct de vedere familial? Am înţeles că ai divorţat. Te-ai recăsătorit între timp? Ai asemenea planuri?
Te iubesc, Andreea! Şi eu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!