Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni: „Așa a vrut Dumnezeu”

De Mădălina Manole, pe
Elena Udrea trece prin clipe de coșmar după ce a pierdut unul dintre gemeni. Fosta blondă de la Cotroceni are probleme cu sarcina și există riscul ca visul său de a deveni mamă să se spulbere.

Elena Udrea este obligată să stea la pat și să nu facă nici cel mai minim efort, după ce medicii au informat-o asupra riscului de a pierde și cel de-al doilea copil. Cu toate acestea, Elena Udrea încearcă să se mențină optimistă și pozitivă: „Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc.” – a declarat Elena Udrea la Star Matinal de la Antena Stars.

Elena Udrea se află în continuare în Costa Rica și nu are voie să zboare cu avionul, avocații săi cerând amânarea procesului din România. Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a mai transmis Elena Udrea pentru sursa citată.

Citește și – Elena Udrea s-a logodit în secret. Cine este viitorul soț

Citește și – Elena Băsescu a aflat sexul celui de-al treilea copil

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!