Echipa Vorbește Lumea are un nou membru! „Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc”

O vară perfectă începe cu fiecare dimineață alături de cea mai tare gașcă! Cove, Theo Rose, Mădălina Petre alias Veverița și Coțofană sunt pregătiți să aducă cei mai cunoscuți invitați, dar și cele mai interesante provocări. Săptămâna trecută a fost una aniversară, iar Sore a revenit în gașcă pentru a celebra cei 6 ani de emisie.

Luni, 12 iulie 2021, Sore scria pe Instagram: „I’m baaack. Încă o săptămână alături de Vorbește Lumea și nu oricum, aniversăm 6 ani! Mândră să fiu acum cu voi, mândră am fost și acum 6 ani, când a debutat emisiunea”.

Apoi vineri, 16 iulie, solista celebra zilele petrecute pe set, dar și lansarea unei noi piese: „O săptămână încheiată frumos și cu noua piesa lansată pe orbite, Fake it”.

Echipa Vorbește Lumea are un nou membru! „Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc”

Echipa Vorbește Lumea are un nou membru! „Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc”

De astăzi, gașca verii este completată de Lili Sandu. Actrița are o experiență vastă în televiziune și este pregătită să vă aducă voia bună și energia în fiecare dimineață! Înaintea acestei săptămâni, Lili declara:

„Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gașca Vorbește Lumea la PRO TV.

O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună! Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem”.

Citește și:

Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Cum a revenit Lili Sandu la greutatea de dinaintea sarcinii

Lili Sandu a devenit mamă în vara anului 2020. Fiul actriței, Thomas Jay Cristian, va împlini un an pe 10 august 2021. TJ este primul copil al lui Lili și al logodnicului ei, modelul Silviu Țolu.

Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30!

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!