„E tare complicat…” (video)

De Unica.ro, pe

Jane (Meryl Streep) este proprietara unui restaurant profitabil din Santa Barbara, are trei copii mari şi este divorţată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relaţii amicale.
Totul pare să meargă pe făgaşul normal, până într-o zi, când Jane şi Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile frumoşilor ani petrecuţi ca soţ şi soţie se pare ca au un efect neaşteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională. Şi de aici se complică lucrurile, fiindcă Jake e însurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care îl angajase ca să-i renoveze bucătăria…
Numai că acum încep întrebările şi problemele: Jane încearcă să-şi dea seama dacă îi place să fie „cealaltă femeie”, Jake se trezeşte că este foarte prins de această relaţie extrem de placută într-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai încerca să-şi revină după propriul divorţ, işi dă seama că s-a îndrăgostit de Jane, dar nu e sigur că îi convine să fie prins în acest triunghi amoros.
Oare Jane şi Jack ar trebui să-şi vadă fiecare de viaţa lui şi să renunţe la această relaţie clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat!
Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers („Ce-şi doresc femeile”) revine cu o comedie despre dragoste, divorţ şi tot ce se întâmplă între timp… Meryl Streep, Steve Martin şi Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emoţionante şi inteligente, despre un triunghi amoros care…. E tare complicat!
Text şi foto: CinemaPRO

Câştigă 5 invitaţii la filmul „E tare complicat…”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro