Dansez pentru tine: Prima notă de 10 dată Nicoletei Luciu şi lui Attila Hainer

De Ileana Voicu Ghinea pe

Beatrice Rancea a făcut pasul cel mare în ediţia cu numărul 100 a emisiunii Dansez pentru tine.
Regizor şi coregraf, Beatrice Rancea a considerat că dansul ţigănesc prestat de Nicoleta Luciu şi Attila Hainer merită să fie notat cu 10. Bucuria concurenţilor a fost imensă şi nu a putut fi umbrită de un următorul 7,5 pe care l-au primit de la Mihai Petre.

Nicoleta şi Attila, ghidaţi de coregraful Bogdan Boantă, luptă la Dansez pentru tine cu dorinţa arzătoare de a construi o casă pentru părinţii lui Attila. Tânărul, originar din Oradea,nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum,la Dansez pentru tine, vrea să obţină o casă pentru părinţii lui şi un viitor mai bun pentru el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica