Dan Bălan, cea mai căutată persoană pe Google, în luna ianuarie. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Dan Bălan a ajuns cea mai căutată persoană pe Google, în luna ianuarie, în Ucraina.  Artistul român a fost recent cooptat în juriul celebrului format TV internațional de talente „The Voice”, și astfel, în topul căutărilor pe Google în Ucraina, Dan Bălan ocupă primul loc la categoria personalități, devansând persoane din sfera publică a țării.

Dan Bălan, în vârstă de 40 de ani, pe care ni-l amintim din formația O-Zone, a reușit să trezească curiozitatea ucrainienilor într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală. Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice” Ucraina are parte anul acesta de efervescența și talentul antrenorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o varintă a celebrei melodii „Dragostea din tei” alături de o concurentă, ridicând sala în picioare.

Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat anul trecut „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”, cu videoclip filmat în Uganda, Africa. Piesa a avut un succes uriaș încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 10 milioane de vizualizări în prima săptămână și prezență în cele mai relevante topuri din întreaga lume, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia sau Japonia.

Dan Bălan, cea mai căutată persoană pe Google, în luna ianuarie. Care este motivul

Tot anul trecut, Dan Bălan a lansat și hitul „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care a adunat până acum peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!