Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița nu vrea să se vaccineze anti-COVID-19

De Unica.ro, pe

În septembrie 2020, Carmen Tănase (60 de ani) mărturisea că ea crede că noul coronavirus este un plan cu o ordine prestabilită și că ținta lui sunt copiii. Acum, actrița refuză să se vaccineze și este împotriva introducerii unei legi prin care accesul în anumite spații publice să fie restricționat în lipsa unui certificat de vaccinare anti-COVID-19.

Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița nu vrea să se vaccineze anti-COVID-19

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări, plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege, și probabil că o să fie și asta, pentru că demența la care s-a ajuns nu are măsură, în clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta, nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a declarat actrița, potrivit Antena3.ro.

Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița nu vrea să se vaccineze anti-COVID-19

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Și atunci refuz să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii, pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi”, mai spunea Carmen Tănase în septembrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce regret are Carmen Tănase după decesul soțului ei

Cum se simte fiul lui Kamara după cea mai recentă operație. Intervenția a avut loc în Spania

Un om de afaceri din Timișoara susține că a fost otrăvit cu mercur de amantă

„Ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața aceasta nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă? Noi avem puncte de reper. Noi avem pe ce să ne bazăm. Avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură. Am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri. Apoi a venit această libertate pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit”, a continuat.

Carmen Tănase: „Copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici”

„Generația noastră și-a făcut meseria. A trăit, a râs, s-a distrat. A mers în străinătate. Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici”, a adăugat.

„Reflexul lor așa va fi format. Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul. Să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate. (…)

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura. Dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a încheiat Carmen atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!