Bunicul lui What’s Up a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:59

Cântărețul What’s Up, pe numele real Marius Ivancea (30 de ani), este în doliu. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că bunicul său s-a stins din viață.

Dumnezeu să te ierte bunicule. Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! original gangsta: Vasile Balamuc”, este mesajul postat de What’s Up pe pagina sa de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de What’s UP (@whatsup_uasap)

Citeşte şi: Jana Kramer și Mike Caussin divorțează. Artista susține că a fost înșelată

Citeşte şi: Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Citeşte şi: Rita Ora, aventură amoroasă cu un regizor hollywoodian însurat

Citeşte şi: Mirela Vaida și rețeta ei de cozonac moldovenesc

Pe plan personal, What’s Up se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnica sa. What’s Up și iubita sa, Alice Badea, s-au logodit la sfârșitul anului trecut. Artistul spunea în luna octombrie a anului 2020 că el și iubita și-au făcut tatuaje identice pe deegetele inelare pentru a marca iubirea dintre ei.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă”, a spunea, la momentul respectiv, cântărețul.

Aceasta ar fi a doua căsnicie a artistului. În vara anului 2019, What’s Up a anunțat oficial despărțirea de soția lui, Simina Costea (30 de ani), după trei ani de căsnicie și nouă de relație.

Foto – Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!