Ben Affleck, internat din nou la dezalcoolizare, cu ajutorul fostei sale soții, Jennifer Garner

De Oana Dinu, pe
Actorul american a ajuns din nou la o clinică de dezintoxicare, la rugămințile fostei sale soții, Jennifer Garner. Acesta se luptă cu dependența de alcool de mai mult timp.

După ce a cerut ajutorul specialiștilor în 2001 și în decembrie 2017, Ben Affleck s-a internat din nou într-o clinică de dezalcoolizare. Cea care l-a ajutat pe actor să ia această decizie a fost Jennifer Garner, fosta lui soție. Deși cei doi au divorțat în 2015, au rămas apropiați pentru a avea grijă împreună de cei trei copii ai lor, conform Daily Mail.

Jennifer a organizat o intervenție pentru a-l influența să își rezolve problemele și să scape de dependența de alcool. Actrița a fost văzută la locuința lui Affleck din Pacific Palisades. Tot ea a fost cea care l-a condus și la clinica din Malibu.

Conform presei internaționale, actorul în vârstă de 46 de ani a început să bea din nou în exces în ultima perioadă, pe care a petrecut-o alături de modelul Playboy Shauna Sexton, după despărțirea de iubita lui, producătoarea Lindsay Shookus.

Ben Affleck, internat din nou la dezalcoolizare, cu ajutorul fostei sale soții, Jennifer Garner

Dublu câştigător al premiului Oscar, Ben Affleck  s-a remarcat cu roluri din filme precum „Good Will Hunting”, „Dogma”, „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love”, „Pearl Harbor”, „Daredevil” şi „Jocuri la nivel înalt/ State of Play”.

Citește și: 

Cum răspunde actrița Asia Argento la acuzațiile de agresiune sexuală

Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin custodia celor trei copii

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!